lauantai 22. joulukuuta 2012

Unelmalle siivet anna, anna voimaa, minut valoon kanna. Luo vaan pieni taivas päälle maan – hiljaisuus.


Oltiin tänään vastassa sitä Rasmuksen kummia Tiinaa lentokentällä ja siitä mentiin sitten yhdessä syömään amarilloon! Oli kiva kun vihdoin onnistu tää näkeminen kun kuitenkin ollaan oltu yhteyksissä facebookin kautta jne. Tiina oli suomessa vuoden alussa, mutta mie olin sillon Espanjassa ja Rasmus Afrikassa, niin ei sillonkaan nähty..

Tänään on ollu muutenkin kiva päivä ja vihdoin joulufiilis on tarttunu paremmin minuunkin ja oonkin jo ihan valmis lähtemään huomenna joulun viettoon :) Oon kuunnellu tässä yksin ollessa joululauluja pelkästään kynttilän valossa, parhautta Tuo miun linkkaama joululaulu on uus lemppari ja hyvänä kakkosena tulee tottakai Varpunen jouluaamuna!


Siinä tämän päivän hyvin simppeliä asua! Luulin että oon kadottanu tuon paidan johonkin, mutta tänään se sopivasti löytykin vaatehuoneesta :)

Käytiin yks päivä h&m:llä ja näin sieltä pois lähtiessä mekon joka näytti olevan alennuksessa vaan 10€, en kuitenkaan siinä enää kääntyny takasin tarkemmin sitä kattomaan.. Se tietysti jäi kuitenkin vaivaamaan niin paljon että miun oli pakko käydä kattomassa tänään vieläkö niitä on.. Ja miun onnekseni oli, joten siitä sitten sovittamatta kiikutin sen kassalle :)


Mietin eka että tuo olis lähinnä vaan jouluaatoks, mutta tajusin että voi tuon ihan hyvin joihinkin juhliinkin laittaa!

Blogi hiljenee joulun ajaks ja en oikeestaan tiedä et millon pääsen seuraavan kerran kirjottelemaan.. Koska huomenna suunnataan tosiaan Punkaharjun kautta Joensuuhun, sieltä mie lähden joulupäivänä junalla kotikotiin josta suuntaankin jo tapaninpäivänä jollain takas kohti Porvoota ja torstaina lähdetään sinne Tallinnaan! Perjantaina sieltä pois ja lauantaina takasin taas Punkaharjulle koska äidin äitin (mamin) 70 vuotis syntymäpäivää juhlitaan sillon ja siitä jäänkin sitten vuoden vaihteen ajaks sinne! Sitten Rasmus nappaa miut sieltä tammikuun ekalla viikolla kyytiin ja matkataan joensuuhun :D Ai mitenni kiireistä aikaa? No, mut kyllä mie jossain välissä kerkeen tännekkin jotain laitella :) 



Ihanaa Joulua kaikki rakkaat! Syökää, nauttikaa ja rentoutukaa! Niin mie aion kaikesta kiireestä huolimatta tehdä :)

4 kommenttia:

  1. Tosi nätti tuo mekko.:) Hyvää joulua sullekkin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihastuin siihen kyllä heti! :) Jotenkin tosi yksinkertainen, mutta silti nuo hihat tekee siihen sitä jotain! Kiitos paljon :)

      Poista
  2. tuo mekko on oikeesti tosi kiva !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä huippu löytö! Ja niin edullinenkin vielä :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥