sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Vihdoin, miun joulu 2012

Tulin nyt viimein kertomaan miun jouluaatosta! Tää postaus on odottanu julkaisuaan jo tapaninpäivästä asti, kun junassa tätä kirjotin, mutta koska netti ei toiminu niin en saanu kuvia lisättyä ollenkaan.. Oon ollu tapaninpäivästä asti kauheessa flunssassa ja edelleen jatkuu :/ En kuitenkaan jättäny kamalasta olosta huolimatta Tallinnan reissua välistä, mutta nyt aion kyllä levätä tän taudin vihdoin pois täällä äitin hoivissa!

Nyt kuitenkin siihen jouluaattoon.. Vietettiin siis Rasmuksen kanssa jouluaatto Rasmuksen perheen kanssa! Aamu alko normihulinoilla, mitä nyt voi odottaa 13 henkiseltä perheeltä :D Ei syöty edes aamupalaa, koska herättiin sen verran myöhään, vaan käytiin sitten suoraan kattamaan pöytää jouluruokaa varten! Syötiin kaikessa rauhassa kaikkee hyvää joskus yhden aikaan ja sen jälkeen alkokin sitten joulupukin odottelu.. Joskus kolmen jälkeen ovea sitten koputettiin ja joulupukki tuli sisälle moooonien lahjasäkkien kanssa! Perheen kolmanneks pienin oli tiukasti miun sylissä, joten hirveen monta kuvaa en pukin vierailusta ottanu. 

Koska talossa on 11 lasta, voi myös arvata että lahjojakin tuli aikamoinen kasa ja pakettien avaamisen jälkeen sotku oli melkonen :D Miekin olin ollu ilmeisesti aika kiltti tänä vuonna, koska minuu oli muistettu monella kivalla jutulla ja lisäks saatiin Rasmuksen kanssa muutamia yhteisiä lahjoja :) 
Sain mm. ihanan yökkärin, guessin lompakon, crocsit työkengiks, one tree hill:in 9 kauden, ihanan pinkin velouriasun, rahaa, lahjakortteja, villasukkia, hiusjuttuja, pari toppia, legginssit. Rasmuksen kanssa saatiin söpöt pussilakanat, skumppalaseja, joitakin keittiöjuttuja, Japanilaisia kulhoja, kuvakollaasi Eemistä, kynttilöitä jne. Kiitos vaan kovasti kaikille  ♥  En varmaan tee erillistä postausta lahjoista, koska tääkin tulee jo näin myöhässä.. 



Tuossa vikassa kuvassa näkyy osa miun joululahjaa Peppicalle. Ihastuin tuohon pikkumyy tunikaan heti kun näin sen ja koska tiesin, että Peppica rakastaa muumeja niin paremmin ei ois voinu sattuu :)

Nyt jatkan lepäilyä, et pääsisin joskus tästä taudista eroon! Tuun tänään tai huomenna tekemään Tallinna postausta :) Heippa murut  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin ♥