maanantai 31. joulukuuta 2012

Tallinnassa


Siinä olis pieni ja sekalainen pläjäys Tallinna kuvia! Heikosta olosta huolimatta reissu oli tosi kiva ja oli ihanaa seuraa :) Otettiin Tyynen kanssa ripset (rakastan näitä), syötiin hyvää ruokaa, nautittiin laiva sekä hotelli-aamiaisesta, shoppailtiin vähän, kuunneltiin karaokea hotellilla jne. 
Reissun ei pitäny olla mikään huvireissu, mutta pojat nyt kuitenkin halus vähän päästä tuulettumaan, mutta myö mentiin Tyynen kanssa kiltisti nukkumaan huoneisiimme, että jaksettiin seuraavana aamuna herätä sinne aamupalalle :) Suunniteltiinkin jo samalla porukalla uutta reissua.

Voisin laittaa tähän nyt vielä ne vähäiset ostoksetkin :)


Takki, Vero Moda, n.35€
Legginssit, joissa lahkeissa tuommoset koristeköynnökset, 10€
              Pitsitoppi, Vero Moda, n.8€
Paita, Seppälä, n.10€

Nuo on kaikki miun mielestä tosi hyviä löytöjä, mutta varsinkin tuo takki! Ja legginssejä lukuunottamatta kaikki oli melko hyvässä alennuksessakin :) Tulihan sieltä nyt tottakai ostettua vähän nesteitäkin, että pärjää niillä sitten seuraavaan Tallinnan reissuun!

Tämän illan suunnitelmat miulla on vielä melko auki tän flunssan takia, mutta luultavasti meen ainakin raketteja ihastelemaan Marikalle :) Ja aionkin kyllä ottaa enemmän lepäämisen kannalta, koska huomenna mennään Joensuuhun ja en haluu viettää siellä koko aikaa kipeänä..

Tää vuosi on kyllä ollu ehdottomasti yks parhaimmista, on tapahtunu niin paljon kaikkea uutta ja kivoja asioita, että niistä voi olla vaikee pistää paremmaks! Tää vuosi on sisältänyt mm. Espanjan harjottelua, Turkin matkan ihanien luokkalaisten kanssa, valmistumista ammattiin, uutta koulua, entistä tiiviimpiä ystävyyssuhteita, paljon sukulaisia, oma muru ja paaljon muuta!
Toivon silti, että vuodesta 2013 tulis edes melkein yhtä hyvä kun tästäkin vuodesta ja että selviytyisin inttileskeydestä kunnialla!

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE Palaillaan täällä sitten ensi vuoden puolella uusien postauksien merkeissä!

2 kommenttia:

  1. Ihanat räpsyt ! <3 ja noi legginsit ! hyvää uutta vuotta siullekin murunen <3

    VastaaPoista
  2. Hihii <3 tykkään itekkin kummistakin! Saa nähdä kuin kauan ripset on, vaikka nyt kyllä taas tuntuu etten näistä ihan heti luovu! Kiitti honeyy <3

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin ♥