perjantai 4. tammikuuta 2013

Ja nautin joka hetken jälkeen lisää elämästä

Ihanaa alkanutta uutta vuotta! Miun vuodenvaihde meni tosi rauhallisissa merkeissä, niinkun vähän arvelinkin.. Vietin sen Marikalla syöden herkkuruokia ja ammuttiin siellä myös muutamia rakettejakin. Ihan kivaa oli ottaa vähän rauhallisemmin ja varsinkin kun tiistaina suunnattiin sitte Rasmuksen kanssa Joensuuhun!
Tässäpä muutamat uv kuvat: 



Meillä oli Tiuhti ensimmäistä kertaa mukana yökylässä Joensuussa ja vähän jännitti, et miten se suhtautuu siihen hälinään jne. Mutta yllättävän hyvin se kyllä oli ja nyt on ihan ihmeissään kun ollaan taas kotona :) 
Käytiin moikkaamassa Rasmuksen kanssa meidän yhteistä kummipoikaa sekä pyörin Roosan kanssa kaupungilla alennusmyynneissä. Muutamat jutut sieltä tarttu mukaankin, mutta esittelen ne täällä varmaan myöhemmin :) 
Eilen miulla oli myös Roosalle aika ja se laitto miulle vähän uutta väriä näihin hiuksiin sekä "hapsotti" latvoja :D Kiitos vielä kerran ♥ 

Joensuusta tultiinkin tosiaan eilen illalla Porvooseen ja nyt oliskin vikat päivät ennenkun Rasmus astuu armeijan harmaisiin..Vähän jännittää kyllä, että miten inttilesken arki lähtee sujumaan, mut onneks miullakin alkaa työharjottelu niin on kokonaan uudenlainen arki sen kanssa. 

Nyt lähden pyykkäämään niin tuo vuori joskus tuosta ehkä pienenis! Iltapäivällä mennään käymään itiksessä :) Ja illalla Rasmukselta lähteekin hiukset samalla kun mennään sen kummin luokse syömään!

Kivaa perjantaita teille ♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin ♥