lauantai 5. tammikuuta 2013

Sanojasi vailla olen vain suunnaton tie, ilman viittaa suunnaton tie

Heippa! Tulin vaan pikaisesti heittämään tänne parit kuvat asusta, jolla olin eilen liikenteessä :) Käytiin siis siellä itiksessä ja teinkin sieltä pari kivaa ale-löytöä, jotka ehkä esittelen myöhemmin tai ainakin asujen yhteydessä. Itiksen jälkeen mentiin syömään tosi hyvää kiinalaista ruokaa Rasmuksen kummille! 



Eilisen asu muodostu kokonaan Joensuussa tehdyistä aleostoksista! Ostin farkkulegginssien tyyppiset housut vero modan alesta 10 eurolla ja tuon paidan cubuksesta myös 10 eurolla!
Kuvissa näkyy myös vähän uutta punertavampaa hiusväriä! Latvoista paistaa edelleen hiukan se ruskee, mutta sitä nyt ei saakkaan pois kun värinpoistolla, joten sille ei voi oikein mitään. On latvat nyt kuitenkin taas paljon punasemmat mitä aiemmin, toivottavasti kestäiskin niin :) Ja tosiaan riippuu ihan valosta, miten punaselta tai ruskeelta hiukset näyttää..

Odottelen tässä, että Rasmus heräis, niin päästäis kauppaan yms. Tänään tehdään varmaan jotain hyvää ruokaa sekä käydään leffassa kattomassa vihdoin se salkkareiden leffa :p Viettäkääs kiva lauantai ♥ 

2 kommenttia:

  1. Ihanan rento asu.:) Tuo paita on varsinki tosi ihana!:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Nuo oli kyllä huippu löytöjä! Pukeudun lähes aina jotenki tosi rennosti, niin nuo sopii siihen paremmin kun hyvin ja varsinkin tuo paita :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin ♥