torstai 10. tammikuuta 2013

Joka päivä ja jokaikinen yö sinua ajattelen

Moikka :) Heräsin tuossa just pieniltä päikkäreiltä ja ajattelin nyt hiukan unisena tulla kirjottelemaan postausta, joten siinä voi olla syy jos teksti tökkii! 
Tää viikko on menny kyllä tosi nopeesti, johtuu tietysti varmaan noista töistä koska kaikki on uutta ja päivissä on ihan uus rytmi. Huomenna olis vielä aamuvuoro ja sitten koittaakin viikonloppuvapaat ja ajattelinkin suunnata Punkaharjulle, koska Rasmus pääsee sitten seuraavaks viikonlopuks lomille, niin voidaan sillon olla vaan täällä kotona :) 

Eilen näin Jasminia keskustassa "kahvin merkeissä" (ilman kahvia kyllä mentiin)! Oltiin nähty viimeks pikkujouluissa joten paljon oli kuulumisia vaihdettavana :) Samalla reissulla kävinkin ostamassa uuden vuoden kunniaks itelleni uuden kalenterin! 



Tuohon on kiva merkata työvuoroja yms. koska kalenterin ulkoasu on jo niin kutsuva ja ihanan värikäs. Lisäks joka päivälle on ihan oma sivu niin mahtuu kirjottelemaan paljon, koska oon ihminen joka tykkää kirjottaa ihan pikkujututkin kalenteriin ylös! 



Ajattelin tässä illalla laittaa vielä vähän paikkoja kuntoon, että on sitten kiva tulla takasin sunnuntaina! Lisäks gossip girlin kolmas tuottari jäi niin koukuttavaan kohtaan eilen, että sitä pitää tänään päästä vähän jatkamaan eteenpäin :) Niin ja olis ens viikolla tenttikin mihin pitäis vähän lukea.. Eli tekemistä vaikka kuinka paljon ja silti äsken kaikessa rauhassa nukuin tunnin unet, jonka takia olo on nyt vähän laiskanpuoleinen :D No kyllä se tästä, kohan käy vaan tekemään! 

Rentouttavaa viikonloppua ihanat 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. No niin on! :) ja on huippua kun nyt tajuaa et on jääny joskus paljon jaksoja välistä ni nyt tulee aina ihan uusiakin juttuja kun sitä kattoo :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥