tiistai 8. tammikuuta 2013

uusia juttuja

Heippa! Hyvin sain viime yönä unta, vaikka yksin jouduinkin nukkumaan ja nukuin aamulla melkein kellon soittoon asti :) Vähän on kyllä totuttelemista tähän rytmiin, kun lomalla menin nukkumaan siinä kahden aikaan ja heräsin päivällä 12. Nyt pitäis mennä nukkumaan viimeistään illalla 11 aikaan ja kuudelta sitten herätys :D Onneks on aina välillä iltavuoroja tasottamassa, eikä tuohon rytmin kääntämiseen nyt muutenkaan kovin pitkään mene.

Aamulla ei myöskään tuu kauheesti mietittyä mitä päällensä laittaa, koska töissä vaihtaa kuitenkin työvaatteet päälle! Mut toisaalta hyvä näin, koska siinäkin säästää hurjasti aikaa :)


Tänään jalassa olleet farkut onkin yks uus ostos jotka nappasin mukaan Joensuun h&m:ltä n. 13 eurolla! Tän postauksen pointtina oli muutenkin vähän esitellä viimein niitä uusia juttuja, joten tässäpä tulis:

tästä en oo varmaan puhunukkaan täällä! mutta oon kuitenkin kauan halunnu makkariin vaaterekkiä koska jyskissä on semmonen ollu vaivasella 12€ jo pitkän aikaa, joten nyt käytiin se sit vihdoin lauantaina ostamassa.

päällimmäiset perusfarkut (jotka nyt on näköjään jo kissankarvassa) on myös uudet. vero moda 15e

Paita, vero moda n. 15e

Edestä ihan normi neule, takaa avonainen. Cubus, n. 10e 


Pystyttiin vihdoin nyt viime Joensuu-reissulla antaa Roosan kanssa toisillemme myöhäiset joululahjat ja Roosan antamasta paketista paljastu tuollasia superihania juttuja  ♥ Lisäks paketissa oli poskipunasuti! Sain myös puhelimeen söpöt kuoret, koska Roosalla ei itellään ollu käyttöä niille, mutta ne unohdin kuvata koska on jo miulla käytössä! 

Siinä nyt tais olla suurinosa uusimmista jutuista. Jotkuthan on jo näkyny täällä asujen yhteydessä ja hairstoresta tehtyjä ale-ostoksia en muistanu edes kuvata.. 

Palailen taas ♥ 

4 kommenttia:

  1. sulle olis tunnustus mun blogissa :)

    VastaaPoista
  2. Apua toi vaaterekki on IHANA! Toi olis mun unelma, mutta mistään ei löydy :-D Toisaalta meidän makuuhuoneeseen ei oikein mahtuiskaan, mutta pitäisin sitä silti varmasti vaikka keskellä lattiaa. Tosi kiva myös toi pääkallopaita!

    VastaaPoista
  3. Joo tuo on kyllä kiva! :) miunkin piti tehdä vähän järjestelyjä et sain sille tilaa, mut kyllä se nyt mahtuu ihan hyvin. Mie kans päätin kun ostin et laitan sen sit vaikka jotenki tyhmästi johonki mutta joku paikka sille on pakko löytyä! Tuo paita on kiva, mut vähän harmittaa kun hihat löystyy tosi helposti :s

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin ♥