sunnuntai 13. tammikuuta 2013

This heart, it beats, beats for only you

Kotiuduin tuossa pari tuntia sitten miun viikonloppureissulta ja Tiuhti oli maukuen ovella vastassa kun raukka joutu olemaan koko viikonlopun täällä yksin :/ Mutta silti se oli ollu täällä tosi hyvin ja kaikki paikat oli kunnossa :) Äsken se otti pienet iltarallit ja nyt väsähti tietokonepöydälle, hassukissa!
 Miun viikonloppu meni taas kerran ihan liian nopeesti.. Meillä ei ollu mitään sen ihmeempää ohjelmaa, koska aikaa oli taas niin vähän, näin kuitenkin jonkun verran sukulaisia, nukuin univelkaa pois ja tottakai vietin aikaa äitin kanssa :) Tänään käytiin myös vähän ulkona kuvailemassa, kun oli niin kiva sää, vaikkei aurinko pahemmin näyttäytynytkään.. Tottakai halusin nähdä myös pikkupojat ja ne tulikin tänään sitten tuonne ennenkun mie sitten lähdin junalle :)


Huomenna alkaakin työharjoittelun toinen viikko iltavuorolla! Se käy paremmin kun hyvin, niin ei nyt tarvii niin panikoida nukkumaan käynnistä vaikka meinaankin kyllä herätä huomenna ajoissa, että ehdin jotain tekemäänkin ennen töihin menoa.. 
Enää ei mene kauaa kun Rasmuskin pääsee edes hetkeks kotiin, koska ensimmäinen lomaviikonloppu strattaa sillä torstaina, sitä onkin tässä jo odotettu 

Nyt voisin lueskella lemppariblogit loppuun ja purkaa tuon reissukassin! Voimia alkavaan viikkoon 

2 kommenttia:

  1. Kivan oloinen blogi (: ulkoasu on ihanan raikas ja selkeä(:

    http://hennankengissa.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin ♥