tiistai 15. tammikuuta 2013

Ja mä teen parhaani ja enemmänkin, et sä et pety milloinkaan

Hui mitä vauhtia menee nää arki-illat.. Miulla oli taas lista suunnitelmia tälle päivälle, mutta vaan osa on tehtynä :D Jumituin töiden ja ruuan teon jälkeen vaan sohvalle ja havahduin siitä joskus kuuden jälkeen! Ihan kiva toisaalta, että illat menee nopeesti niin ei kerkee silleen murehtimaan sitä yksin olemista. 

Mie en taas tiedä mitä näiden hiusteni kans teen :D Muistan kun sanoin vasta syksyllä, että mustia miulle ei enää koskaan tuu! Mutta oli melko lähellä, etten löytäny itteäni lauantaina hiusväri ostoksilta! Niinkun oon sanonukkin, niin tykkään ihan mielettömästi tästä tummanpunaisesta väristä, kun se tuo heti enemmän ilmettä kasvoihin yms, mutta miks miun on niin vaikee ylläpitää sitä väriä :/ Tosin, suurimmalla osalla punapäistä taitaa tää ongelma olla.. Sit tuntuu, et kun käytän kaikkia punahiuksille tarkotettuja aineita, niin ne kuivattaa tätä hiusta entisestään.. Aina kamppailen tän saman ongelman kanssa! Mie kun niin haluisin pysyä punapäänä.. 

(Kivalta näyttää kun alahiukset on märät noissa kuvissa :D )

Sain äsken vihdoin aikaseks varata ripsihuollon ens tiistaille. Huollan näitä nyt ainakin kerran ja kattoo sitten et miten jatkossa sallii opiskelijan kukkaro :) Ainiin ja tilasin äsken vihdoin ja viimein sisustustekstin meidän keittiön seinälle! Toivottavasti se on hyvä ja helposti laitettava, niin siellä ainakin lupailtiin!

Miun loppuviikko tulee olemaan aika kiireinen, huomenna nään Wilhelminaa töiden jälkeen, torstaina tulee Rasmus ja sit en tiiä miten meidän viikonloppu menee :) Mut palailen kyllä taas kun kerkeen, heippa murut 

7 kommenttia:

  1. Punaista väriä on kyllä niin vaikea pitää kirkkaana hiuksissa.:s Itekkin muuten kyllä tykkäisin.:) Aika hassua muutes, että tilasin ite kans tänään sisustustarran.:) Laita sitten kuvaa tänne millanen se on.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on :/ Miulla oli reilu vuos sitten kirkkaan punaiset hiukset, mutta nyt en muistanu yhtään miten haastava väri se oikeesti on :D Noo kattoo nyt mihin näitten värijuttujen kanssa päädyn! Aijaa, no on kyllä jännä sattuma :) Laitan varmasti, laita sie myös sitten!

      Poista
  2. Niin no se on se punaväri. Entä joku lämmin ruskee, tykkäisitkö ?:) heiii mistä tilasit sisustustarran ? :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :s vaikka nyt oon taas miettiny etten raaski näitä värjätä, haluun olla se punapää! Mut tietty just joku lämmin ruskee vois olla kans yks ihan varteenotettava vaihtoehto, kun löytyis vaan semmonen kiva :) Ehdotuksia otetaan vastaan ;) Ööö, http://www.seinatarrat.fi/tarjous-sisustusteksti-love-you-p-829.html, tuolta :)

      Poista
    2. Mutta en kylläkään tuota tarraa :D

      Poista
    3. joo no haha ois ollu vähä imelä keittiöön :D hmm, täytyy miettiä tuota väriä!

      Poista
    4. Nojuu ehkä vähän :D vaikka on siinäkin vähän siirappia minkä tilasin ;D jooo niin kyllä pitää!

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥