torstai 7. helmikuuta 2013

Ei vuodet kulu ne kuluttaa, ei huolet huku ne hukuttaa.

Kyllä meni viis viikkoa hurjalla vauhdilla! :o Tänään oli viimeinen harjottelupäivä ja huomenna enää se arviointi.. Huii jännittää! Olo oli oikeesti haikee kun töistä lähdin ja hississäkin mietin, et nyt just kun alkaa tuntea kaikki paremmin ja osaa toimia jo suurimman osan työpäivästä täysin itsenäisesti niin harjottelu loppuu :( Mutta mieltä kaikinpuolin piristää kummasti se, että sain tuolta samaisesta paikasta koko kesäks töitä!! :) Oon niin ilonen! 
En tehny nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan hommia yhtenäkään kesänä vaan "turvauduin" aina samaan tehdastyöhön, koska se ala ei tuntunu niin miun jutulta, mutta nyt kun tietää että tää ala on se mitä haluaa tehdä, ni on huippua että sain heti ensimmäiseks kesäks töitä. Ja on niin helpottunu olo siitäkin, ettei kerkee nyt stressaamaan ollenkaan siitä mistä niitä töitä hakis, koska kaikki muut paikat täällä on itelle niin vieraita..


Tänään näin töiden jälkeen Jasminia ja oli kiva jutella pitkästä aikaa ihan niitä näitä :) Toisinaan miusta tuntuu, että oon ihan mökkihöperö kun niin paljon tykkään olla vaan kotona, mutta välillä kavereiden näkeminen muutenkin kun töissä tai koulussa tekee kieltämättä ihan hyvää! Ja ens viikolla näkee Joensuun murusiakin taas pitkästä aikaa! 


Huomenna arvioinnin jälkeen haen kimpsut ja kampsut kotoa ja sit Rasmus lähtee viemään minuu junalle :) Luvassa taas kotikoti-viikonloppu ja juodaankin jo miun "synttärikahvit" sunnuntaina (kyllä n. kolme viikkoa etuajassa), koska äiti ja muut lähtee sitten miun synttäreiden ajaks Thaimaan lämpöön, josta oon kyllä tällä hetkellä niin kateellinen!

Kohta pitäis painella suihkuun ja illalla lupauduin vielä hakemaan Rasmusta keskustasta kun se oli nyt Joensuussa käymässä! Super-kivaa viikonloppua vähän näin etukäteen 

2 kommenttia:

  1. ihanaa kun tuot vähän piristystä tänne ens viikolla.. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. et kuule arvaakkaan miten ihana on tulla <3 toivottavasti onnistun edes vähän piristää :/ <3

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥