tiistai 12. helmikuuta 2013

Ja purren hammastas, sä tunnet tänään taas vähemmän tätäkin kipeää

Miun viikonloppu punkaharjulla pidentykin yhdellä päivällä, koska en vaan yksinkertaisesti jaksanu lähtee sunnuntai-iltana junaan istumaan :D Mutta kävihän se noinkin, koska kuitenkin on kouluvapaa-viikko! 

Sunnuntaina kävin Marikan ja poikien kanssa semmosessa laskiaistapahtumassa ennen niitä synttärikahveja ja nappailin sieltä muutamat kuvat, mutta myöhemmin sitten tajusin että ne kuvat on kadonnu kamerasta johonkin :o Harmittaa, mutta minkäs teet! 


Namnam, nyt tekee niin paljon mieli noita kaikkia herkkuja, vaikka niitä jo viikonloppuna aika hyvin söinkin :D Noista herkuista hävis myös paremmat kuvat ja nuo on otettu jo siinä vaiheessa kun osa oli jo syöty :D Mutta silti oli pakko ikuistaa!

Eilen käytiin sitten samalla reissulla Jumbossa, kun Rasmus haki miut junalta ja tuhlailin vähän synttärirahojani sinne :) 

Pitsi-Peplum, Bikbok/24,95€

Farkkupaita, h&m/24,95€

Pitsistä peplumia en vaan voinu jättää kauppaan, kun näin ja olin sovittanu sitä! Sitäpaitsi, nuo peplumit on kyllä vieny miun sydämen täysin.. Kuva tuosta vaan on hiukan huono, koska tausta on noin vaalee niin hyvä että koko paita erottuu tuosta..
Farkkupaidasta oonkin haaveillu jo pidemmän aikaa ja vihdoinkin löysin mieleisen! :) 

Tuossa vielä puhelimella tehty minikollaasi! Ekassa kuvassa mie ja Petrus ja meidän kiva pituusero :D Tuo ruokakuva on Jumbosta kun käytiin syömässä bbq-kana wokit rosso expressillä, oli hyvää :p Ja sitten joku hiukan turha peilikuva.

Mutta semmonen viikonloppu tällä kertaa! Pitkään en kerkeekkään kotona olemaan, koska huomenna lähdetään Joensuuhun mut postailen varmaan vielä aamulla :) Kivaa tiistai-iltaa 

3 kommenttia:

  1. Ihania herkku kuvia!:) Voin uskoa, et maistu hyvälle. Kummatkin paidat on tosi nättejä.:) Varsinkin tuo peplum!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Heh, herkut oli kyllä hyviä! :) Varsinkin tämmöselle herkkusuulle maistui oikein hyvin ;D Kiitos! :) Tuo peplum oli kyllä taas yks ihana löytö ja jotenkin tuntuu että voisin ostaa itelleni kaikki peplum malliset paidat koska ne on tehty niin ihaniks kaikki :D Kiva kun kävit taas kommentoimassa :))

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥