keskiviikko 13. helmikuuta 2013

vaikka kaikki kaunis murtuu, oot aina siellä minne meen

Huomenta muruset! Unohdin eilen mainita, että kävin Rasmuksen kanssa lenkkeilemässä! Se käveli semmosta vauhtia että miulle meinas tosiaankin tulla äitiä ikävä kesken matkan, mutta sinnikkäästi kuitenkin yritin pysyä hiki hatussa sen vierellä koska itehän mie sinne lenkille sen mukaan halusin, enkä tosiaankan halunnu että se joutuu miun takia hiljentämään vauhtia :D Olin kyllä varmaan kaikkee muuta kun kivaa lenkkiseuraa, sen verran taisin siellä lenkillä valitella.. Mutta kyllä oli niin hyvä olo eilen illalla, että valitukset unohtu heti!
Tänä aamuna kun yritin nousta sängystä, niin ainakin muistin heti että eilen on jotain tullu tehtyä.. Tästä se lähtee, ehkä.. :D

Meidän olis siis tarkotus lähtee ihan piakkoin ajelemaan kohti Joensuuta, mutta Rasmus nukkuu vielä kun se valitteli aamulla huonoa oloaan :/ Toivottavasti se nyt olis menny pikku-unilla ohi ja päästäis lähtemään tai muuten meneekin suunnitelmat ihan uusiks..


Jos kaikki nyt menee silleen kun oli suunniteltu, niin ollaan Joensuussa perjantaihin saakka ja mie jään sitten taas tulomatkalla kotikotiin kun Rasmuksella on viikonloppu kumminkin töitä täällä.. 
Joensuussa olis tarkotus nähdä ainakin Roosaa sekä Elisaa, huollattaa ripset ja perjantaina olis tarkotus käydä ennen pois lähtöö kattoo miun serkun tansseja :) Ja tottakai viettää aikaa myös Rasmuksen perheen kanssa! Tiuhtikin pääsee reissuun, toivottavasti se tykkää yhtä paljon kun viimekskin!

Yritän kyllä kirjotella tännekkin vielä tän miniloman aikana, koska muuten tulee piiiitkä tauko.. Nyt meen kyselemään Rasmuksen vointia, niin tietää kuin käy.. :s 

Heissulivei  

3 kommenttia:

  1. pitäkää hauskaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän lähtö siirtyi ainakin huomiseen :s Rasmus sai mahataudin riesakseen :/

      Poista
  2. no voi :( toivottavasti paranee pian!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin ♥