lauantai 16. helmikuuta 2013

Mä en pyydä enempää jos voit niin vielä jää, on pimeys kevyempi kun, valvon vierelläsi sun aamuun läpi taistelun

Heippa! Kyllähän ne meidän suunnitelmat muuttu ja päästiinkin lähtemään vasta torstai-aamuna tien päälle. Harmitti vähän kun aika Joensuussa lyheni päivällä, mutta kerkesin silti tehdä kaikki sen mitä meinasinkin :) Vietin ystävänpäivän Joensuuhun perille päästessä ihanan Roosan kanssa ja se tuli miun kanssa myös ripsihuoltoon. Lisäks pyysin Roosaa leikkaamaan miulle otsiksen josta oon kyllä ihan supertyytyväinen! Kiitti muru Nyt on taas kotoisa olo. Roosa myös piti miulle muutenkin koko illan seuraa, kun Rasmuksellakin oli muuta menoa, kerkes ainakin kerrankin jutella ja nähdä kunnolla :)



Perjantaina kävin kattoo kahteen otteeseen miun serkun wanhoja ja voi että, mitä pukuloistoa! Aina tähän aikaan vuodesta sitä harmittelee, kun miulla ei sillon peruskoulun jälkeen ollu luku-innostusta, että olis voinu lukioon mennä ja sitä kautta olisin myös itelleni saanu yhden prinsessapäivän! No mut, lukio vaan ei oo koskaan ollu minuu varten ja ei sinne nyt pelkkien wanhojen sekä penkkareiden takia viittiny mennä :D


Ennen lähtöö näin myös Elisaa pitkästä aikaa ja oli kiva höpötellä molempien koulujutuista, kun kerta samaa alaa opiskellaan! Ja oli tottakai muutenkin kiva nähdä sitäkin tyttöä :)

Illan pääsinkin serkun porukoiden kyydissä kotikotiin Punkaharjulle ja täällä sitä nyt ollaan vielä huomiseen :) 

Rasmus ajeli tänään Joensuusta Porvooseen kun sillä on ens yö taas töitä ja kotona olikin odottanu" iloinen yllätys" kun meille oli molemmille tullu kelalta kirjeet! Kela perii meiltä molemmilta tukia takasin, koska tienattiin kelan mielestä liikaa kaks kesää sitten.. Mie joudun maksamaan yhden kuun tuet + korot ja Rasmus sitten kahden kuun tuet + korot.. Nää on tämmösiä kivoja yllätyksiä, varsinkin opiskelijalle :/ Mutta aion kyllä ottaa äkäsen puhelun sinne heti maanantaina!

Nyt jatkan kuitenkin lauantai-illan viettoa äitin tekemän pitsan ja muiden herkkujen parissa! Kivaa lauantai-iltaa teillekkin ihanat 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin ♥