keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Kun katsoit minuun, kaiken muun mä unohdin

Ompas vierähtäny aikaa viime postauksesta :o Miulla on ollu tää alkuviikko hirmusta hulinaa ja sama kyllä jatkuu melkein sunnuntaihin asti!

Maanantaina tosiaan alko taas koulu ja siihen on kyllä ollu totuttelemista! Tuntuu, et koulupäivät ja kouluviikko etenee tosi hitaasti enkä oo vielä oikein saanu mieltä virkeeks sen suhteen muutenkaan, vaikka asiat onki kiinnostavia.. Mutta uskon, et ens viikolla on jo helpompaa kun tähän koulunkäyntiin taas pikkuhiljaa tottuu :)



Eilen äiti ja Petrus kävi ekaa kertaa meillä täällä Porvoossa ja oli niin ihana saada ne vihdoin vierailulle ja kuulla äitin mielipide asunnosta  Tällä hetkellä ne liiteleekin jossain tuolla yläilmoissa matkalla Krabille, kyllä niin kelpais miullekkin!

Tänään Rasmus sitten haki miut koulusta ja koko loppupäivä menikin ikeassa! Tällä kertaa kuitenkin maltoin mieleni enkä ostanu meille kun yhden ainoan roskiksen ja Marikalle sitten sen puolesta tavaraa "vähän" enemmänkin :D Taas pakko sanoo, että opel on kyllä tilaihme, sinne saa mahtumaan toosi paljon tavaraa, kun osaa vaan vähän olla luova! Marikalla on siis muutto ens viikonloppuna, joten suuntaankin perjantaina taas Punkaharjulle viikonlopuks, vaikkei porukat kotona ookkaan :) Mut meen vähän auttamaan muutossa ja sen sekä pikkupoikien uuteen kotiin yökylään!


Huomenna miulla on yks uusintatentti, jota hieman tässä nyt panikoin :s Oon kyllä kovasti yrittäny jankuttaa niitä asioita päähän! Pitäkää miulle peukkuja et ne muistuu mieleen tentissäkin :)

Tästä tuli vähän tämmönen "hengissä ollaan"-postaus, katotaan millon ehdin kirjottaa vähän enemmän ajatuksen kanssa :D Mutta nyt. hyvää yötä! 

2 kommenttia:

  1. kaunis nainen ! äh, oispa mullaki nii paljo rahaa et vois vaa laittaa palamaan ikeassa :D
    ja sama täällä et tuo koulunkäynti on maistunu vähä puulta ku itekkin jostai syystä lomailin viime viikon :D onneks enää ens viikol neljä päivää ja LOMA !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pyh ja pah sinä kaunokainen! no sanos muuta, pienesti kyllä "ärsytti" ostaa jollekkin muulle, mutta yllättävän hyvin selvisin siitä kuitenkin ;D haha, se on aina niin vaikee loman jälkeen palata koulun penkille! mut siulla onnekkaalla sentään on vielä hiihtolomakin edessä, mie vaan ahkerasti istun koulussa, vaikka melkein kaikki muut lomailee paiti myö :D

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥