torstai 21. helmikuuta 2013

miks ei ikinä riitä, että toinen on siinä ja jakaa tämän päivän kanssasi.



Heippa! Tiedättekös mitä, ei menny edes ens viikkoon, että mieli virkistyy koulun suhteen! Olin nimittäin jo tänään paljon virkeempi tunneilla pitkästä päivästä huolimatta ja jaksoin ihan kunnolla keskittyy aiheisiin.. Meillä alko tänään myös kirurgia ja se on miun mielestä tosi mielenkiintosta ja kerrankin iltapäivän luennotkin meni nopeesti. :)
Mieli on muutenkin ollu tänään yllättävän virkee, vaikka nukuin huonosti ja oli se tenttikin.. Oli ihanaa kävellä kotiin joskus viiden jälkeen kun ulkona oli vielä kunnolla valosaa! Kevät tulee jo kovaa vauhtia Niin mie ainakin haluun uskoo :D 
Linkkasin tuohon ylös Haloo Helsingin uuden kappaleen, joka on miun mielestä ihan mielettömän hyvä ja oon kuunnellu sitä pitkin iltaa!


Selailin aiempia postauksia ja huomasin, että viime aikoina on tullu laitettuu postauksiin tosi paljon naamakuvia! Täytyy yrittää vähän rajottaa sitä ja kuvailla muutakin kun omaa pärstää, joka kuitenkin on päivästä toiseen sama :D Mutta niinkun oon sanonu aiemminkin, niin tykkään kuitenkin enemmän postauksista joissa on edes jotain kuvia, niin siks helposti tulee laitettua vaan kasvokuvia jos muuta ei satu olemaan!



Kävin tänään koulun jälkeen pikaisesti h&m:llä ja näin heti tuon ihanan värisen (ei oo ihan noin "oranssihtava" vaan enemmänkin semmonen vaalean neon pinkki) neuleen! Sovitin sitä ja tottakai annoin sitten itelleni taas luvan ostaa neuleen.. Ehkä tuo vihdoin jäis tämän talven viimeseks :D Vaikka tuo on kyllä just semmonen, mitä voi käyttää keväällä lämpimällä ilmalla vaikka nahkatakin kanssa, koska ei oo mikään kauheen paksu :) Hintaa tuolla ihanuudella tais olla vähän vajaa 25€!

Huomenna olis vielä pitkä päivä koulussa ja sit olis tää kouluviikko pulkassa! Blogi taas hiljenee viikonlopun ajaks, koska luultavasti en nyt ota edes konetta mukaan :) 


Ihanaa huomenna alkavaa viikonloppua 

4 kommenttia:

  1. kivan värinen paita! :)toi väri on yks mun uusimmista lempiväreista vaikka en oo koskaan tykänny pinkistä! Sai vähän opiskeluinnostusta taas kirurgia luennon jälkeen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, opin nimittäin itekkin vasta vähän aikaa sitten tykkäämään pinkistä :) Vaikka en vieläkään osaa joitain tiettyjä sävyjä itelleni kuvitella..

      Nojoo, sai kyllä! :) Ja hyvä niin, nyt jaksaa hyvillä mielin nousta aamulla kouluun koska iltapäivällä on taas kirurgiaa!

      Poista
  2. Ihastuin sun blogiin, kun löysin tän isosiskoni Irenen blogista :) liityn kyllä lukiaksi <3 Käyhän sääkin kurkkailemassa tuolla-> http://emilia-pieniunelmiaelmst.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykkäät :) tervetuloa <3 täytyykin käydä kattomassa! :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥