keskiviikko 27. helmikuuta 2013

mä tajusin sen, että onni on se, että mun sydän pomppailee

Miulla alkaa vasta yheltä koulu, joten vihdoin kerkesin hetkeks istahtaa tähän koneelle :) 
Tänään miulla oliskin vaan pari tuntia koulua kun karkaan vähän aiemmin tunnilta 
ja lähden Marikan luokse loppuviikoks! 



Viime viikonloppukin meni tosiaan punkaharjulla tehdessä marikan muuttoa ja käytiin sitten lauantai-iltana vielä sen ja sen kaverin kanssa siinä paikallisessa. Piti käydä ihan vaan parilla, mutta kummasti ne suunnitelmat aina muuttuu kun sinne paikan päälle menee! Mutta pääsimpä miekin pitkästä aikaa vähän ulos, viime kerrasta olikin jo aikaa!


Alkuviikon oon menny vaan lähinnä koulun ja kodin väliä :) Eilenkin oli koulua ilta kasiin asti.. Rasmus lähti eilen joensuuhun ja otti tiuhtin mukaan, niin on ollu tosi hassua olla kotona ihan ypöyksin :o Perjantaina miekin suuntaan harjulta sitten joensuuhun ja tarkotus olis ehkä vähän juhlistaa sillon roosan kanssa, koska miulla on perjantaina parikymppiset ja ei roosallakaan enää pitkä aika oo ;) Huii, ikäkriisihän tässä tulee! 

Nyt katon yhen jakson gossip girliä ja sit lähenkin kävelee koululle päin!

Heippa ihanat ♥ (Toivottavasti ens viikolla pääsisin normaaliin postaustahtiin )

2 kommenttia:

  1. Heippa ihana sullekkin! Voisitko joskus tehdä postauksen sun tatuoinnista/tatuoinneista? Pisti silmään tuo sun ranteessa oleva tatska.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 :) voin tottakai! Ei miulta toistaiseks löydy kun kaks tatuointia mutta kolmaskin on kyllä jo tiedossa joten postaus niistä vois olla ihan ajankohtainen! :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥