maanantai 4. maaliskuuta 2013

pysäytä liike, pidä kii riippumat mistään

Pääsinkin lähtemään joensuuhun vasta lauantaina, koska "ihana" norovirus yllätti miut torstain ja perjantain välisenä yönä. Vietin sitten hurjat kakskymppis-bileet sohvan pohjalla maaten korkeessa kuumeessa ja vessassa juosten! Norovirus ei itessään kestäny onneks kauaa, mutta nyt miulla on tässä päällä pientä flunssaa.. Mielummin silti flunssa! 
Äiti oli jättäny marikan luokse ihanan synttärikortin miulle annettavaks.. Sen kun luin kuumeessa, mahataudin kourissa, niin voin sanoo että tippa jos toinenkin tuli linssiin :D

"En eniten arvosta sellaista mikä on sinulle helppoa, en myöskään sitä minkä olet jo syntymässäsi saanut. Ei, ylpein olen siitä, minkä eteen olet joutunut sisukkaasti ponnistelemaan.."

Jokatapauksessa lauantaina sitten pääsin lähtemään ja vähän piti muuttaa suunnitelmia, kun ei mitenkään kaikkee kerenny tekemään yhdessä vuorokaudessa.. :/ Rasmus tuli junalta vastaan ja sain siltä mielettömän ihanat korvikset lahjaks, rasmuksen vanhemmat teki hyvää ruokaa ja pienet anto ihania omatekemiä kortteja, sain myös rasmuksen äitiltä h&m:n lahjakortin :) Illemmalla menin elisalle ja sekin murunen muisti minuu superkivalla jutulla! 


Oltiin sovittu roosan kanssa, et koska perjantain suunnitelmat meni pieleen, ni yritetään uusiks lauantaina. Niimpä meninkin elisalta suoraan niille ja voi jukra mikä yllätys siellä oottikaan! Roosa oli hommannu aivan ihanan kakun, tehny coctail-tikkuja ja ostanu sipsiä ja montaa eri dippiä! Olin ihan sanaton, kun menin niille ja astuin keittiöön. 
Ihana yllätys, kiitos vielä ihana!!  Et kuule arvaakkaan, miten iloseks tulin :))
Herkuteltiin herkuilla masut täyteen ja sitten päätettiin lähtee käymään keskustassa yhillä! Tarkotushan meillä ekana oli, että mennään kunnolla tuulettumaan, mutta ehkä ihan hyvä näin, kun oli siitä taudistakin vasta niin vähän aikaa.. Ja sovittiin kyllä, että seuraavan kerran lähetään ihan kunnolla ulos! 


En oo vielä saanu herkuista kuvia roosalta, joten heitin tähän nyt vaan tämmösen hiukan epätarkan puhelinkuvajutun :)


Oli ihana pikavisiitti joensuuhun  Toivon suuresti, että ens kerralla pääsisin ihan koko viikonlopuks, eikä tulis mitään esteitä niinku nyt parina kertana on tullu! Tulin just kirurgian luennolta, joten nyt voisin käydä kattoo salkkareita nauhalta! 

Kivaa alkanutta viikkoo kaikille 

6 kommenttia:

  1. Ei kestä muru kiittää, ihanaa että tykkäsit vaikkei kummosempaa lahjaa mulla nyt ollukkaa ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuo on niin ihana lahja kun voi vaa olla! <3 ja koska mitään ei olis tarvinnu! Sitäpaitsi tuo oli oikein sopiva miulle kun rakastan syömistä :D

      Poista
  2. Ihanan yllätyksen oot saanu! :) tuo kakku on ihan super hyvännäkönen!! :) Mie eksyin ihan sattumalta sinun blogiin! :]

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi ihana yllätys, varsinkin kun oon aika herkkusuu! :) ja hyvää se olikin! Kiva että eksyit, käynkin kurkkaa siun blogia myös :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥