torstai 28. maaliskuuta 2013

Sanoit sen varovasti, kauniimmin kuin koskaan kukaan

Voi sitä tunnetta, kun tajuaa, että tänään alkokin viiden päivän vapaat!! En ollenkaan oo muistanu, ettei miulla ookkaan tiistaina koulua. Olin haljeta riemusta kun selailin tänään koulussa kalenteria ja tajusin, että neljän päivän sijasta vapaapäiviä onkin viis :D Okei, siihen sisältyy kyllä ahkeraa tenttiin lukua, mutta silti.. Toinen mieltä piristävä asia on tänään ollu se, kun converset olikin jo haettavissa! Eikä tuo aurinkokaan kyllä yhtään oo pahitteeks ollu. Hävitin miun lempparikäsineet viikonloppuna ja mietin, et miten nyt pärjään ilman niitä, mutta ulkona on ihan hyvin pärjänny ilman hanskojakin! 




Otin koulun jälkeen pienet päikkärit sohvalla, katoin jakson jännittävää lemmen viemää (naurakaa vaan:D) ja sitten otin itteeni niskasta kiinni ja pistin paikkoja kuntoon täällä kotona! Miun on pitäny siivota jo varmaan viikon ajan, mutta aina oon kuitenkin siirtäny sen myöhemmäks, mut tänään oli aivan pakko, alko villakoiria vilistä täällä siihen malliin! Kuvailin myös Tiuhtia (vaikka se ei siitä niin tykkää), kun se loikoili tuossa lipaston päällä ja otti aurinkoa! Ihana kissa  Tänään on oikeestaan ollu tosi kiva päivä, vaikka ei oo mitään erikoista ollukkaan! Huomaa kyllä, että tuo keväinen sää saa heti paljon paremmalle ja virkeemmälle mielelle.. Vai oonko ainut, joka ajattelee näin? :)

Huomenna suuntaan taas kotikotia kohti ja tarkkaan en vielä tiedä, et tuunko Porvooseen takas sunnuntaina vai vasta maanantaina.. Luvassa on taas toosi kiva viikonloppu, tai näin ainakin uskoisin :) Seuraavan viikonlopun vietänkin sitten Porvoossa pitkästä aikaa!

Mutta nyt, oikein ihanaa pääsiäistä kaikille, nauttikaa minilomasta!! ♥ 

8 kommenttia:

  1. Hirmu jännittävä lemmen viemää oli !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin oli! :o Tuntu ihan, et se olis voinu olla vaikka vika jakso :o mutta onneks ei kai sentään!

      Poista
    2. voi teitä lemmen viemää -faneja :DD

      Poista
    3. Haha, äläs nyt :D jos kattoisit ni sieki ymmärtäisit ;)

      Poista
  2. Ihanan hyväntuulista tekstiä :) oot ihana ♥ olet ansainnu kaikki loma päivät :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta kommentista ihanainen <3 Piristi mieltä entisestään :)

      Poista
  3. Ihana Tiuhti! :) mukavaa pääsiäslomaa! <3

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin ♥