keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Toivepostaus: lempikorut ♥

Emilia toivoi postausta lempparikoruista, joten kuvailin niitä teille tänään tänne :) Toivottavasti tykkäätte!


Ihan lemppareimmat korut on ehdottomasti nuo miun guessit! Eli siis kaulakoru, rannekoru sekä uusimpana korvikset :) Jossain vaiheessa käytin näitä paljon arkenakin, mutta nyt oon yrittäny vähän sitä välttää, niin on kivempi sit pukea nää asusteeks kun lähtee vaikka ulos syömään tai tekee jotain muuta arjesta poikkeavaa! :) Ja tottakai välillä laitan nää ihan kouluunkin.. Yks juttu minuu harmittaa tosi paljon ja se on tuo rannekorun nykyinen "kunto". Se on jostai syystä värjääntyny tosi paljon, vaikka oon välttäny siihen menemästä kemikaaleja yms. Kun vertaa kaulakoruun, niin ero on valtava, vaikka melkein yhtä aikaa kummatkin sain.. No ihana se on silti! Kaulakoru on iskältä ja rannekoru sekä korvikset Rasmukselta!


Lähes päivittäin miun sormesta löytää nää kaks sormusta! Eli isompi on kalevala-sormus ja sain sen rippilahjaks miun kummilta. Se oli yks rippilahja-toiveista ja olin innoissani kun sain sen. Oon myös ilonen, etten oo hävittäny sitä tässä lähes viiden vuoden aikana! Edelleen tykkään tuosta kyllä tosi paljon! Ja toinen sormus joka sormesta löytyy on tietysti kihlasormus :) En voi enää lähtee kotiovesta ulos, ellei sormukset oo sormessa! :D


Tuossa näkyy myös jotain koruja, mitkä melko usein löytää miun päältä! Kaulakorun sain Rasmukselta Afrikasta vuosi sitten ja se on oikeestaan aina sillon kaulassa kun en guessiä tai jotain isompaa korua käytä. Nuo hopeiset korvikset on Espanjasta ja tykkään niistäkin tosi paljon ja siihen nähden ne on jääny ihan liian vähälle käytölle! "Helmipallot" on glitteristä ja ne löytääkin miun korvista melko usein :) Haluisin tuollaset, mutta ihan vähän pienemmät!



Tuossa kuvassa näkyvä sormus on melko usein miulla kun oon juhlimassa ja välillä ihan arkenakin! Se vie voiton kaikille muille tuollasille isoille sormuksille, mitä miulta löytyy. Nomination on myös lähes joka päivä kädessä, siinä on myös paljon tunnearvoo kun oon saanu noita paloja kaikilta ihanilta muruilta (ärsyttää tuo tarkennus)..

Siinä ne oikeestaan onkin sitten :) 
Lisäks miulta löytyy aika paljon isompia kaulakoruja, rannekoruja sekä korviksia, mutta niitä käytän aika vähän arkena, enkä siks kuvannu tähän ollenkaan..
 Miulla ei oo mitään valtavaa määrää koruja, vaikka niistä tykkäänkin kovasti! Välillä vaan tuntuu, että nyttenkin jää jotkin korut ihan liian vähälle huomiolle, kun on olemassa ne ns. luottokorut..

2 kommenttia:

  1. Ihana että toteutit tän ♥ mullaki on tuo kalevala sormus. Ihan paras ♥ mut nyt kiinnitin kyllä totaalisesti huomion noihin guessin koruihin, täydellisiä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta ideasta <3 Se on kyllä, eikä siihen kyllästy! Hihii, eikö ookkin? Nuo korut on kyllä vieny miun sydämen täysin.. <3

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥