keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Jokainen hetki on korvaamaton, älä kuluta aikaas vaan käytä se

Heippa ihanaiset! Tänään oli aamulla enkun tunnit ja vaikka en oo koskaan ollu mikään hyvä kielissä, niin kyllä tuo englanti silti enemmän miun juttu on kun ruotsi :D Unohdin kokonaan mainita, että se ruotsin tentti ei perjantaina menny mitenkään kovin kehuttavasti ja nyt odottelen tietoa, et meneekö se edes just ja just läpi vai joudunko tuskailemaan sen kanssa uusinnoissa..
Äsken kirjottelin sisätautien tenttijuttuja ylös sekä samalla fiilistelin taas jannika b:tä, mutta sitten loppu kiinnostus koulujuttuihin ja postiluukusta tipahtanut cosmo vei voiton! Oli ihana selailla sitä tuossa sohvalla, kun siihen niin kivasti paisto aurinko.. Kesä tule jo!




Tein viikonloppuna pienet tilaukset nellylle sekä brandosille.. Nellyltä tilasin mekon pikkuveljen rippijuhliin ja nyt vaan toivon, että se on sopivan kokonen! Yritin ettiä sivuilta kuvaa siitä tänne, mutta ne olikin kai loppunu jo kokonaan.. Jos se nyt ei olis hyvä niin toki nellyltä varmasti löytyis toinenkin vaihtoehto, mutta tuo kyllä iski miun silmään heti ja roosa sekä äitikin sano että ihan miun näkönen mekko! Joten nyt vaan peukut pystyyn, että se kans olis hyvä :)
Brandosilta tilasin itelleni vihdoin ja viimein synttärilahjaks harmaat converset! :) Odotan niitä kun kuuta nousevaa, koska tiet alkaa täällä olla jo siinä kunnossa että tennarikausi voi pian alkaa (jos vaan osaan varoo vesilätäköitä). Just noitten vesilätäköiden takia en kuitenkaan uskalla vielä valkosia käyttää!

Mut ehkä jätän nyt turhat höpöttelyt sikseen! Loppuilta meneekin koulujuttujen sekä pyykkäyksen parissa.. Ehkä myös aavistuksen istun telkkarin ääressä ja herkuttelen eilisillä sipseillä! Kivaa keskiviikko-iltaa teille 

Ainiin, kiitos kovasti postausideoista, toteuttelen niitä tässä pikkuhiljaa sopivissa väleissä :) Ja yks haaste on myös työn alla!

2 kommenttia:

  1. Se sisätautien ope on kyllä ollu tosi reilu kun se teki ne kysymykset etukäteen! Ja vastaukset löytyy aika helposti diaoista tai kirjasta :) en kuitenkin kyllä saa sitä oikein tehtyä :D mäki halun conversit! mutta valkoset ;)

    VastaaPoista
  2. No niin on! :) ja kun ei niitä kysymyksiä edes kauhean paljon ole ja vastaukset moneen kysymykseen aika lyhyitä :o heh :D mie sain kaikki kyllä kirjotettua mutta muutamasta uupuu vielä vastaus :D valkoset converset on kyllä kivat! Miun pitäis vaan pestä ne omat :D

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin ♥