tiistai 26. maaliskuuta 2013

Yhtenä iltana maailma ois kohdallaan

Enhä mie mitään kerenny viikonloppuna tänne kirjottelemaan :D Viikonloppu meni hyvin, ihan suunnitelmien mukaan ja oli kyllä hauskaa, ehkä toisaalta liiankin! 
Eilisen jumitinkin vaan kotona, koska koulustakin oli vapaapäivä! Hirveesti oli suunnitelmia, mutta loppujen lopuks en toteuttanu niistä kun yhden ja sekin oli vaan kaupassa käynti..  



Tänään meillä oli koulussa katetroinnin ja nenämahaletkun laiton työpajat! Jännitin niitä jostain syystä etukäteen, mutta ne menikin tosi hyvin ja oli tosi opettavainen päivä :) Eihän niistä sitä todellista tuntumaa saa kun nukeille laittaa, mutta tietää edes vähän et miten se käytänössä tapahtuu! 

Miulla olis tällä viikolla kaks lyhyttä päivää koulussa ja sit alkaakin pääsiäisloma! Meillä on ens viikolla sisätautien ja sisätautien hoitotyön tentit, joten voisinkin koittaa alkaa lukemaan niihin kohtapuolin :) Moikka murut 

Ps. Jos teillä on jotain postaustoiveita, niin kertokaa ihmeessä :) 

4 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että sulla oli ihana viikonloppu <3 Päivä kanssani postaus olisi kiva :) Ja olisi kiva jos kuvaisit kaikki kengät ja lemppari korut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä! :) nykyään on jotenki niin kiva mennä aina kotikotiin <3 kiitos kovasti noista postausideoista <3 yritän tässä lähiaikoina alkaa niitä toteuttamaan :)

      Poista
  2. Voisitko tehdä vaikka postauksen sun lapsuudesta tähän päivään asti?:) Ihanaa alkuviikkoa sulle Karoliina.<3

    VastaaPoista
  3. Kiva idea tuokin! :) Täytyykin miettiä että miten sitä lähtis toteuttamaan :) Kiitos ja sitä samaa siulle Irene, sekä kiitos kivasta ideasta <3

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin ♥