tiistai 19. maaliskuuta 2013

♥ Tatuoinnit ♥

Irene toivoi joku aika sitten postausta miun tatuoinneista, joten tässäpä tulis :) Mietin tätä itekkin joskus, mutta sitten vaan yksinkertasesti unohdin koko jutun! 

Miulla on siis kaks tatuointia.. Ensimmäisen tatuointini otin kun täytin 18, eli siitä on nyt n. 2 vuotta aikaa! Kuva miulla oli ollu mielessä jo pitkään.. Idea tatuointiin itseasiassa lähti jostain, olisko vuoden 2007 demi-lehdestä, kun siinä oli juttua tatuoinneista. Siihen oli haastateltu erästä tyttöä jolla oli alavatsassa pienen pieni pärky-kala! Se jotenkin vaan iski minuun ja kovaa, sen jälkeen tiesinkin, että miulle tulee joskus semmonen. Oon horoskoopiltani kalat, joten pärsky kävi senkin takia hyvin.. Selailin netistä kuvia ja Tyynen pikkuveljen Pieni merenneito-kirjoja ja sieltä se kuva sitten löytykin! Paikan miettiminen teettikin vähän enemmän "tuskaa", mietin alavatsaa, niskaa, nilkkaa jne. Mutta lopulta paikkakin selkeni ja marssin tatuointi-liikkeeseen varaamaan aikaa. En kadu hetkeekään tän ottamista! Vaikka moni varotteli, että entä jos kyllästyn moiseen kuvaan jo heti. Mutta ei, en todellakaan :) Hintaa tällä oli n. 120€. Odotin jotain ihan järkyttävää kipua, mutta ei se kyllä oikeestaan edes kovasti koskenu.. 


Toisen tatuointini otin reilu vuos sitten! Pärskyn jälkeen tiesin, että haluun ottaa jonkun tekstin. Pitkään mietin tekstiä, kunnes yks päivä koulussa tajusin, että "hope" on se minkä haluan! En kuitenkaan halunnu pelkkää tekstiä, vaan halusin yhdistää siihen jonkun pienen kuvan.. Mieleen tuli lintu ja tajusin kuinka hyvin se oikeestaan sopiikin tekstiin! Aloin ettimään netistä kuvia fontista millä tekstin haluan ja kiikutin sen tatuoijalle muokattavaks, samalla siihen tekstiin lisättiin lintu. Paikka tälle tatuoinnille oli tiedossa jo lähes heti, vaikka tiesin että se tulee olemaan aika "riskialtis" paikka tulevaisuutta ajatellen. Mietin kuitenkin, että tänkin saa hyvin halutessaan piiloon, eikä tää tatuointi itessään herätä kovin paljoa huomiota. Tämänkään ottoa enkä paikkaa kadu hetkeekään! Päinvastoin, oon tosi tyytyväinen, että "uskalsin" ottaa just ranteeseen tän :) Hintaa tällä oli suunnittelun kanssa n. 120€ myös. Ranteeseen sattu hiukan enemmän, mutta odotin kyllä kovempaa kipua tässäkin. 


Tällä hetkellä miulla on tiedossa kolmaskin tatuointi ja sille paikkakin! Rahat olis siihen myös pikkuhiljaa kasassa, joten pitäis vaan eestyä varaamaan aika :D Siihen voi kyllä mennä aikaa.. Mutta oon ajatellu, että ennen kesää sen otan :) Kuva tulee olemaan näitä kahta vähän isompi ja nyt pähkäilen että otanko sen värillisenä vai en.. Mutta siitä lisää sitten myöhemmin :)

Mitä tykkäsitte tälläsestä vähän erilaisesta postauksesta? :) 

10 kommenttia:

  1. Huippu postaus :) tykkäsin kovasti ja kiva kun olit kertonut kummastakin tatuoinnista tarkasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla että tykkäsit! :) Eka tuntu, etten millään keksi mitä kaikkee tähän voiskaan kirjottaa, mutta hyvä jos tuo nyt oli ulkopuolisen silmin tarkasti kirjotettu! :)

      Poista
  2. Kiva ku teit tän.:) Sulla on kyllä persoonallisia tatuointeja.:) Määki haluaisin jo kolmannen tatskan.:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos tykkäsit ja kiitos toiveesta! :) Joo onhan nää kyllä, ja tuo pärsky varsinkin saa usein kummasteluja :D Heh, tuttu tunne :D Muistan kun porukka varotteli sitä, että kun ottaa ensimmäisen niin on pakko saada toinenkin ja sitten kolmas jne.. Niin se taitaa vähän olla :D vaikka oon kyllä päättäny että korkeintaan neljä kuvaa miulle tulee tai sit pysyn kolmessa :)

      Poista
  3. fisu on ihana! <3 mäki on kala horoskoopissa, olin jo aikeissa muutama vuos sitten otta horoskooppi tautoinnin mutta en ottanukaan. Haluaisin paljon tatuointeja mutta tiedän itestäni että kyllästyn nopeasti ja en ole koskaan tyytyväinen.. Aion kuitenkin sitten joskus vanhempana ottaa lasten syntymäajat ja jotain semmosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kyllä aika söpö, pakko myöntää ;D Aa niimpäs ootkin! Niin, totta :s mutta on toisaalta hyvä tiedostaa se, että kyllästyy nopeesti niin ei sitten ainakaa hetken mielijohteesta ota sellasta kuvaa mikä myöhemmin kaduttaa! Miulla on kans suunnitelmissa, että lasten syntymäajat tatuoin kyllä johonkin, joko yhdistän ne siihen mikä kolmanneks tulee tai sitten otan niitä varten kokonaan uuden kuvan ja se on sitten se neljäs ja viimeinen :) Ainakin nyt tuntuu siltä!

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥