sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Sinulla on lupa olla onnellinen, sydämesi on vielä joku päivä peloton

Heippa täältä kotikotoa! Juhlitttiin eilen Jasperin 5-vuotis synttäreitä! Jasper on siis miun ensimmäinen kummilapsi ja miun isosiskon Marikan keskimmäinen poika :) Miusta on tosi hassua ajatella, että siitä on viis vuotta kun tulin kummiks! Aika on menny vaan tosi äkkiä.. 


Jasper rakastaa autoja! Se oli innoissaan jokaisesta autosta minkä se eilenkin sai, vaikka sillä on niitä ennestäänkin ihan mieletön määrä :D Eilen synttäreillä oli vaan meidän lähisukua, joten innostuin ottamaan sitten kuviakin ja yllättävän paljon niitä olikin kertyny :) Tarkotuksena oli ottaa uus perhepotretti, mutta jokaisessa yli kymmenessä kuvassa joku oli heilahtanu! Toisaalta ehkä se vaan sopii tilanteeseen, kun aika vauhdikastahan se arki yleensä noilla on ;D

Muuten tää viikonloppu on mennykki tosi rauhallisissa merkeissä, niinkun oli tarkotuskin :) Miun eka piti lähtee jo neljän junalla kotia kohti, mutta siirsinkin junaan astumista kolmella tunnilla eteenpäin! Aika myöhäseks menee ennenkun oon kotona, mutta huomenna ei onneks ookkaan kun ruotsin valmentavat tunnit!

Nyt käyn odottelemaan ruuan valmistumista :) ihanaa sunnuntaita 

4 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin ♥