torstai 14. maaliskuuta 2013

Jos en odota mitään, miten voin odottaa liikaa

Tänään on ollu jotenki kiva päivä! Oli ihanaa herätä aamulla ennen herätyskellon soittoo pirteenä ja selailla rauhassa puhelimella blogit läpi  Arjen pieniä nautintoja! Tein rauhassa aamutoimet ja pesin alta pois kauheen pyykkivuoren.. Kävin koko aamun jotenkin tosi hitaalla, kun tiesin ettei oo kiire mihinkään :D 



Kävin kuuntelemassa kolme tuntia sisätautien hoitotyötä ja sekin vaikutti ihan kiinnostavalta aiheelta ja luennoitsija oli mukava! Rasmus haki miut koulusta, tai no siihen reissuun meillä menikin melkein kolme tuntia kun rasmus halus samalla käydä ettii itelleen jotain uusia vaatteita! No en valita, koska mentiin jim&jilliin ja tajusin heti, että sinne on tullu Dr.Denimejä! Oon jo pidemmän aikaa miettiny, että ne farkut vielä lähiaikoina itelleni kotiutan, mutta en oo nyt päässy semmoseen kauppaan missä niitä myytäis, paitsi tänään sitten! Pitkään pähkäilin, että siniset vai mustat, mutta päädyin nyt kuitenkin mustiin, kun oon alkanu muutenkin käyttämään mustia farkkuja enemmän. Ja oikeesti, nuo jalassa tuntuu kun ei olis housuja jalassa ollenkaan! :D Voi olla, että jossain vaiheessa myös ne siniset löytää tiensä miun vaatekaappiin..



Tuosta miun naamakuvasta voi myös huomata, että ripset alkaa olla aika kamalassa kunnossa :D Joukossa on enää muutama hassu haiven pidennyksiä ja loput onkin omaa lyhyttä tynkää.. En siis päässy viime kerralla huoltoon, kun meni ne suunnitelmat uusiks joensuussa ja päätin sit, et luovun näistä taas hetkeks ja annan omieni kasvaa.. Tällä hetkellä kyllä ehkä hiukan kadun päätöstä, mutta minkäs teet! Ostin sitten tänään uuden riparin jolla voin alkaa vähän peittämään näitä omia olemattomia ripsiäni..



Huomenna miulla on koulussa samanlainen lyhyt päivä kun tänäänkin ja sitten suuntaan taas kotikotiin :) Viikonloppu oliskin tarkotus viettää tällä kertaa ihan rauhallisissa merkeissä! 

Heippa murut, palaillaan varmaan ens viikolla sitten 

Ps. en tiiä mitä tää blogger nyt sekoilee näitten fonttien kanssa.. :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin ♥