keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Oot mun prinssi sadun, tuhkimon ja lumikin, eläväksi teit tarun

Heippa! Ennen kun porukat lähti reissuun, niin kävin tuoksuttelemassa erilaisia hajuvesiä kaupassa ja erityisesti minuu kiinnosti yks tuoksu, mistä olinkin muutamien blogista jo lukenu. Kaupassa meninkin heti ensimmäisenä sen tuoksun luokse ja ihastuin heti! Tuoksuttelin kuitenkin myös muita kehuttuja tuoksuja, mutta jotenkin tuo tuoksu vei kyllä miun sydämen kokonaan kertaheitolla :D

Nimittäin Escadan Cherry In The Air! Mie en oo koskaan ollu mikään hajuvesien suurkuluttaja, enkä oo niitä kohtaan koskaan tuntenu mitään suurta vetovoimaa, muutamaa lempparia lukuunottamatta, et lähinnä käyttäny sillon kun oon lähteny juhlimaan yms. Mutta tuo tuoksu on kyllä ehdoton poikkeustapaus ja niimpä pyysinkin äitiä tuomaan miulle semmosen tuliaisiks jos vaan löytyy!



Ja tadaa! Cherry In The Air on tuoksu tulevalle kesälle. Se on sekoitus ihania mehukkaita, punaisia marjoja ja vaahtokarkin vivahteita! Täydellinen sekoitus nuorekkuutta ja iloista elämäntapaa. 

Tuo nousikin kyllä heti miun lempparihajuvesien kärkeen ja varmasti tuun käyttämään tuota ainakin alussa myös ihan arkenakin :) Lisäks sain äitiltä tuliaisiks pari laukkua sekä pari ihanaa paitaa kesäks! kiitosta vaan 


Blogi on ollu taas hiljanen melkein viikon verran, koska viikonloppu meni kivasti punkaharjulla mm. kattoen Jannika B:tä (oli muuten oikeesti tosi hyvä)! Ja tää alkuviikko on vuorostaan menny stressatessa kaikkia asioita maan ja taivaan väliltä, varsinkin tämän päivästä kirurgian ja kirurgisen hoitotyön tenttiä, mutta nyt ne on tehty ja onneks aina on mahdollisuus uusia! Hah, miulla on rima aina ollu korkeella ;D 

Tehtiin muuten rasmuksen kanssa maanantaina ihan sikahyvää "torillapitsaa"! Tarkotuksena oli kokeilla ihan niihin tortilla pitsapohjiin, mutta ne oli kaupasta loppu joten tehtiin ihan normi pitsapohjiin. Oli kuitenkin tosi hyvää, jännä sekotus tortillaa sekä pitsaa :p Innostuttiinkin niistä niin, että kokeiltiin tänään ihan niille tarkotettuihin pohjiin samaa ja hyvää oli sekin! Eihän tuossa siis muuta erikoista oo, kun pohjaan tuleva kastike, jauhelihaan taco-mausteseos sekä pitsan päälle tuli siihen tarkotettua topping-kastiketta. 


Huomenna alkaa onneks koulu vasta yhden aikaan, joten tiedossa vähän pidempiä aamu-unia sekä muutenkin lyhyempää koulupäivää :) Ihan kivaa niin! 

Nyt kuitenkin mukavaa keskiviikko-iltaa ihanat

Ps. Käykäähän osallistumassa Emilian kivaan blogiarvontaan! :)

8 kommenttia:

  1. Ihana postaus :)<3 Tuo hajuvesi on kyllä ihan taivaallista!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia <3 no niin kyllä on! :) oon ihan rakastunu siihen ja voisin vaan tuoksutella sitä kokoaika :D

      Poista
  2. meki aina tehään pitsaa noist tortilla pohjista, se on jotenkin vaan niin helppoa ja menee niin paljon nopeammin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijjaa :D joo se on kyllä jotenki tosi kätevää! Ja se pohja on miusta just sopivan ohut ja siitä tulee semmonen rapee :)

      Poista
  3. Nam, tulipa nälkä tuota pitsaa katsoessa.:D Söpö ulkomuoto tuolla hajuvedellä ja varmasti hyvän tuoksustakin.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :D miullekkin tuli uudelleen nälkä kun tuota kuvaa katoin, vaikka äsken vasta söin sitä lisää! Niin on, tommonen söpön tyttömäinen, niinkun tuoksukin :)

      Poista
  4. Oi Jannika B. Mie fiilistelen sitä aina ihan hulluna! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin miekin nykyään! :) en ennen tuota keikkaa tiennykkää miten hyvä se oikeesti on ja miten hyviä sen kaikki biisit on :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥