torstai 7. maaliskuuta 2013

Vielä koittaa sinun päiväsi onnen höyhensarjassa.

Moikka! Luulin jo alkuviikosta selättäneeni tän flunssan pois, joten rohkenin sitten eilen siivoomaan, mutta se tais olla kyllä "virheliike".. Miulle tuli lähes heti tosi voimaton olo, mutta silti halusin lähtee illasta amarilloon syömään ja olikin kivaa käydä taas ulkona syömässä  Jaksoin sen ajan ihan hyvin, mutta koko loppuilta menikin sitten sohvalla ja illalla nukahdin raivostuttavan päänsäryn kanssa. 



Aamulla olo oli taas ihan ok, jos tukkosuutta eikä yskää lasketa. Koulun jälkeen luin pari tuntia tenttiin ja nukuin päikkärit ja herätessä olo oli taas ihan kamala.. Pitää vaan yrittää muistaa ottaa mahdollisimman rennosti, et joskus pääsis tästä taudista kokonaan eroon. Harmi, että tenttiin lukeminen taitaa olla just sopivan rentoa puuhaa tähän olotilaan, eikä siitä nyt voi edes siivoomisella luisua! 



 Kävin ruokkiksella h&m:llä tuhlailemassa puolet lahjakortista alusvaatteisiin sekä kuvassakin näkyvään paitaan! Miulla on aina noiden lahjakorttien kanssa se, että en haluu tuhlata niitä kerralla tai ainakaan heti.. Toisaalta se on varmaan ihan fiksuukin, koska kohta voikin käydä ostelemaan jo enemmän kevätvaatteita :) Olin tänään niin lähellä taas ostaa neuleen, mutta onneks maltoin mieleni!

Huomenna lähdetään miun koulun jälkeen ajelemaan Punkaharjulle kun Rasmuksella on siellä sitten lauantaina töitä :) Ja samalla nään pitkästä aikaa porukoitakin, kun ne ihan näillä minuuteilla laskeutuu takas tänne tuuleen ja tuiskeeseen! En ees muista millon viimeks oon ollu täällä Porvoossa viikonlopun, enkä kyllä tiiä millon sellanen viikonloppu on seuraavan kerran tulossa :D Mut kerkeehän täällä olemaan :) 

Mukavaa torstai-iltaa & tulevaa viikonloppua 

4 kommenttia:

  1. Toivottavasti sun nuha menee kohta ohi! :/ hauskaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuume tuli taas kaupan päälle :/ mut eiköhän tää tästä! kiitos ja sitä samaa :))

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Se on kyllä :) ärsyttää vaan, että pesu on muuten tehny siitä vähän oudon :/

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥