maanantai 8. huhtikuuta 2013

ajat vaihtuu ja viisarit liikkuu

Heippa! Perjantaina istuttiin tosiaan iltaa muutaman luokkalaisen kanssa, oli ihanaa jutella pitkästä aikaa kunnolla ja illan päätteeks suunnattiin vielä amarilloon jossa esiintymässä olikin karri koira! Vallotettiin tanssilattiaa tyttöjen kanssa lähes koko illan ajan sekä illan päätteeks kävelin vielä grillin kautta kotia.. Jalat oli kiilakorkojen jäljiltä niiiin kipeet kun pääsin vihdoin kotiin :D Yllättävän pitkään jaksettiin baarissakin olla ja kotona olinkin vasta hiukan ennen neljää! 



Lauantaina heräilin yllättävän pirteenä jo kymmenen aikoihin ja siirryin sit sohvalle peiton kanssa kattomaan telkkaria ja samalla vähän torkuin. Joskus kahden aikaan otin itteeni niskasta kiinni ja raahauduin suihkuun sekä aloin laittautumaan Rasmuksen kummin juhlia varten.. Miulla oli hirvee vaatekriisi, mutta olin kuitenkin lopputulokseen tyytyväinen! Ja sain mielestäni siitä just sopivan juhlavan, vaikka ei mitään kummosta ollukkaan. Juhlat alko viideltä ja jatku aina sunnuntaille aamu kahdeksaan asti!




Eilen oltiin kotona vasta kuuden aikaan illalla ja ilta menikin miulla kokonaan telkkarin ääressä :-) Tänään oli onneks vielä vapaapäivä, mutta oon tässä yrittäny epätoivosesti tehdä vähän koulujuttuja! Ja mikä takatalvi tuolla ulkona luulee olevansa? Miun tennarikausi alko jo, eikä oo siitä aikomusta enää luopua, joten lumentulo riittää jo! 

Huippua alkuviikkoa teille 

8 kommenttia:

  1. Ihania kuvia :)<3 mä kiinnitin erityisesti nuihin punaisiin housuihin, täydellistä <3 Ihanaa viikkoa sulle :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Emilia :)<3 Miekin ihastuin noihin housuihin uudelleen ja varmasti tulee ahkeraan käyttöön kevään ja kesän mittaan! :) Kiitti <3

      Poista
  2. Sulla on niin ihania vaatteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) vaikka itestä aina tuntuu, ettei tuolta vaatekaapista löydy mitään kivaa :D

      Poista
  3. Kaunis.:)<3 Ihania asuja ja nätit kiharat!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) <3 Oon vähän arka kokeilemaan itelleni kiharoita, kun ne harvoin onnistuu, mutta kerrankin sain edes suht onnistuneet :)

      Poista
  4. Tuosta viimesestä tulis ihana banneri kuva!:)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vooii kiitos :)<3 Pitää kattoo jos joskus kokeilis väsätä siitä jonkunlaisen bannerin :) Oonkin kyllä jo kyllästyny nykyiseen, vaikkei oo kauaa ollukkaan!

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥