torstai 4. huhtikuuta 2013

And our hearts are stronger than we know



Heippa murut! Ajattelin tulla kirjottelemaan vielä näin torstai-illan ratoks, koska nukkumaankaan ei oo mikään kiire, eikä telkkaristakaan tuu mitään.. Miulla alko tänään jo viikonloppu ja tälläkin on pituutta kivasti neljä päivää Vaikka koulua olikin vaan kaks hassun vajaata päivää, niin ilomielin otan silti taas viikonlopun vastaan ja vielä pidennettynä ;D 
Tää onkin eka viikonloppu Porvoossa sitten varmaan helmikuun? Nyttenkin suunnitelmissa on kaikkee kivaa, kun huomenna istutaan iltaa muutamien luokan tyttösten kanssa ja lauantaina olis Rasmuksen kummin juhlat! 

Tänään oli taas vaihteeks tosi opettavainen päivä koulussakin, kun harjoteltiin i.v kanylointia, i.v lääkehoitoa sekä steriiliks pukeutumista! Tuossa steriiliks pukeutumisessa näytin omasta mielestä kyllä enemmän leipurilta kun sairaanhoitajalta, mut ehkä se johtu vaan siitä myssystä :D Tämmöset päivät on kyllä kivoja kun oikeesti tajuaa oppineensa jotain ihan uutta ja jännääkin jopa! Ja tajuaa, ettei ne asiat ookkaan niin vaikeita, mitä on ekana ajatellu..

Postauksen kuvat on tältä ja eiliseltä päivältä jotain sekalaisia otoksia :) Kuvissa näkyy myös uus ihana huivi, jonka kipasin tänään koulun jälkeen cubuksesta!

Mutta nyt turhat löpinät sikseen! Palaillaan taas 

4 kommenttia:

  1. Upea tuo huivi ♥ ja nam nuo Karkit ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, se oli kyllä mieluinen löytö <3 Haha, niimpä ;) pakko oli viettää eilen pieni herkutteluhetki!

      Poista
  2. se työpaja oli ihan hauska :) otin kotiin ne leikkaussali vaatteet :D mukavaa viikonloppua teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii miustaki! :) aijjaa, heh :D mieki meinasin eka mut sit jostai syystä en ottanukkaan! Kiitos, samoin! :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥