tiistai 16. huhtikuuta 2013

puhetta puheen perään, kuka täällä oikeesti tekee mitään?



Heippa! Taas on pieni tovi vierähtäny viime postauksesta. Miun postaustahti on nyt jonkun aikaa ollu tosi aaltoileva, mutta ehkä tää tästä vielä asettuu :) Viikonlopusta ei oo sen ihmeempää kerrottavaa eikä kuvia ollenkaan.. Mutta se meni hiuksia värjäillessä, Marikan luona yökyläillen, äitin kanssa leffailtaa viettäen Vuosaaren parissa jne.. 


Tää väri näyttää taas tällä hetkellä mustalta vaikka värinä onkin tummanruskee! Toisaalta tekis mieli värjätäkkin ihan mustaks, koska se väri ei samalla lailla "karkais" niinkun tää ruskee aina välillä! Mutta luultavasti otan viimestään kesällä vaaleita raitoja ja ne taas on helpompi saada kun pohjana ei oo ihan musta väri :) Otsista myös leikattiin vähän, kun suoristettuna se yletty jo silmille asti! 


Tänään kävin koulun jälkeen pikasesti Cubuksessa, koska päästiin vähän aiemmin! Näin siellä tuon ihanan kaulakorun ja ajattelin heti, että miun on pakko ostaa se! Onneks miulla oli synttärirahoja mukana, joten niimpä kävelinkin sen kanssa kassalle :) Hintaa oli 9.95€.

Laskin tänään koulussa, että enää on 17 koulupäivää ennen "kesälomaa"! Tosin miulla on myös ainakin 7 tenttiä ennen sitä, eli tekemistä riittää :D 
Ainiin ja eilen alko syksyn harjottelupaikkojen varaaminen ja miulla kävi niin hyvä tuuri, että sain ainakin näillä näkymin paikan sisätautien ja keuhkosairauksien vuodeosastolta! :) Harmittaa kyllä, että se ohjelma mistä paikkoja varaillaan ei oo mikään maailman paras joten tosi moni jäi ilman paikkaa täällä Porvoossa! Tietty siihen liittyy myös se. että Porvoossa paikkoja on aika vähän..

Huomenna vietän vapaapäivää ja se meneekin osittain enkun juttuja tehden! Kivaa tiistai-iltaa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin ♥