keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

mekko kesän juhliin

Sovittelin aamulla joitain vaatteita tuolta kaapin perukoilta ja taas heitin muutaman vaatekappaleen kirppiskassiin! Samalla muistin, etten oo laittanu tänne vielä kuvaa siitä mekosta minkä nellyltä tilasin niihin pikkuveljen rippijuhliin joten kuvasimpa senkin sitten tänään :) 


Tykkään mekosta tosi paljon ja se on just sellanen niinkun ajattelinkin! Heti kun kävin mekkoa netistä ettimään tiesin, että tuo on se malli millasen haluun ja kun näin tuon mekon niin en epäröiny hetkeekään.. Tuossa yhdistyy kaikki mistä tykkään :) 
Tänään kun sovittelin mekkoa, niin tajusin ettei miulla oo mitään kenkiä sen kanssa.. Muistin kuitenkin nuo ihanat valmistujaispäivän kengät ja halusin kokeilla niitä! Eihän ne ehkä suoranaisesti mekkoon käy, mutta mietin että ehkä sitten kun on kuitenkin hopeiset korut? 

10 kommenttia:

  1. Tuo on niiiin siun näkönen mekko!!♡ hei lentikö sinne kirppiskassiin jotain mulle sopivaa?;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii :) aikamoinen kukkaunelma! Ajattelin joku päivä kattoo ne kaikki kirpparikassit läpi, et mitä sinne onkaan tullu heitettyy ja voin sit samalla katella jos siellä olis jotai mitä sieki ehkä huolisit ;D

      Poista
    2. jooojoojoojooo!! :))) hiihii, laitat vaik sit kuvia whatsapp!

      Poista
  2. Tosi kiva mekko! meen aina kauppaan ostamaan juhlavaatteita kun mulla on niitä niin huonosti mutta tuun sitten aina kuitenkin kaupasta ostoskassi täynnä kaikkea muuta! ja raivoan sitten kun hullu ennen juhlia kun ei ole mitään päällepantava :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) haha tuo on kyllä aika tuttu juttu! En koskaan saa kaupasta ostettuu juhliin vaatteita, vaan jostain syystä ne pitää tilata jostain :D valmistujaismekko oli kyllä poikkeus!

      Poista
  3. Tosi kaunis mekko Karoliina.:)<3 Oli ihana kun sulla oli tullut monta postausta tuon mun loman aikana. Luin kaikki läpi.:) Oot kaunis!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ihana Irene <3 ihana kuulla! Ja ihanaa kyllä kun siekin oot taas blogin parissa :) kiitos, sie olet myös <3

      Poista
  4. Mä en tykkää mekoista yhtään, enkä niitä siis käytä, mutta toi on ihana! (salaa tahdon myös!!)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin ♥