torstai 18. huhtikuuta 2013

heitän tuuleen, tuuleen onnellisuuden ja se lentää takaisin, vaik hetkeks kadottaisin sen

Tänään oli taas vaan puolentoista tunnin koulupäivä ja siinäkin kerrattiin vaan lähinnä huomiseen enkun tenttiin :) Huomenna sitten katotaan, että miten kertaus on tepsiny! Vähän kyllä taas jännittää vaikka oonkin tässä illallakin yrittäny siihen vähän lukee.. Tää torstai vaan on vähän "huono" päivä kun telkkarista tulis niiin paljon hyviä sarjoja :D Ja viidakon tähtöset on kyllä ihan pakko kattoo, jäin siihen jo ekan jakson jälkeen koukkuun!


Siinä olis taas muutamat kuvat eiliseltä ja tältä päivältä! Rasmus teki eilen ihan superhyviä lihapullia joten oli sekin pakko ikuistaa :D 
Tänään aamulla kun lähin kävelee kouluun oli tosi lämmin ja aurinkokin paisto, mutta nyt sitten koko iltapäivän ja illan onki satanu vettä ja ulkona on ihan harmaata :/ Huomaa kyllä että sää vaikuttaa mielialaan, kun heti on jotenkin entistä laiskempi olo! Onneks sain eilen siivottuu kunnolla, koska tänään siitä ei varmasti olis tullu mitään..

Nyt voisin hetken vielä kertailla enkun sanoja tässä salkkareita odotellessa! En tiiä koska kerkeen postailemaan seuraavan kerran, kun en taaskaan vietä viikonloppua Porvoossa ja harvoin tulee siinä tapauksessa viikonloppusin koneella istuttua.. Miulla on kyllä yks haaste taas rästissä, niin pitää kattoo jos sen sais vaikka ainakin viikonlopun aikana julkastua! :) 

Mut kirjottelen heti kun ehin,  heippa murut ja kivat viikonloput! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin ♥