perjantai 19. huhtikuuta 2013

hyvä ajatus sisällä mun pääni, kun elämä on suuttunut

Miulla jäikin tähän hyvin aikaa ennen kun lähen kohti linja-autoasemaa, joten ajattelin tulla laittaa tän päivän vaatetuksesta vähän kuvaa! Heräsin aamulla ennen herätyskellon soittoa, tai no oikeestaa nukuin aika huonosti ja heräilin vähän väliä.. Mutta nousin sitten aiemmin ja kertailin vielä parit enkun jutut ja nappasin kuvat! Toisaalta oli kivaa, että vaikka oli kouluaamu niin ei silti ollu niin kiire mitä yleensä :) 



Farkkupaita/h&m, raitapaita/h&m, housut/vero moda, kengät/converse

Tuo farkkupaita kuuluu ihan ehdottomasti yksiin lemppari vaatekappaleisiin tällä hetkellä ja tuntuu et voisin kiskasta sen joka päivä päälle! Se on jotenkin niin "helppo". 

Yritin just ottaa pieniä päikkäreitä, kun niillekkin olis ollu tässä hyvin aikaa, mutta eihän se uni tietenkään sillon tule kun sais tulla! :D Noo miullapa on neljä tuntia hyvää aikaa nukkuu bussissa sekä junassa!


Nyt loputkin kamat kasaan ja menoks! Palaillaan 

2 kommenttia:

  1. Ihana päästä lukemaan sun postauksia loman jälkeen <3 tuo farkkupaita on aiiiivan ihana ja muutenkin niin kaunis sinä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuin myös :) <3 joo se on kyllä kovasti miunki mieleen :) kiitos paljon kaunokainen <3 ihanaa kun kävit kommentoimassa! :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥