torstai 25. huhtikuuta 2013

JOKIKADUN APPROT

Bloggailun epäsäännöllisyys jatkuu :s Yritän kuitenkin nyt parantaa tapani! Ei miun viikkoon oo kyllä mitään erikoista sisältynykkään, paitsi että viikonloppu alko eilen ja eilen oli myös yks tän vuoden mahtavimmista illoista!

Oli nimittäin kauan odotettujen jokikadun approjen aika :) Oli niin kivaa vetästä haalarit pitkästä aikaa jalkaan ja viettää kunnolla aikaa ihan huippukivalla porukalla! Pääsääntösesti oltiin ilta kuuden hengen porukassa, mutta välillä meidän joukkio vähän laajenikin :) 


Kierreltiin "joukkueena" rasteja joita oli pitkin Porvoota ja kieltämättä aika hyvin niitä ehdittiinkin kierrellä! ;) Sääkin oli mitä mainioin ja oli pakko ottaa neule pois nahkatakin alta, koska tuli niin kuuma ulkonakin ollessa! Ilta huipentu kun mentiin seurahoviin jossa oli esiintymässä Haloo Helsinki. Se on nyt ehkä tän hetken yks lemppari bändeistä, joten oli ihan mahtavaa päästä näkemään se livenä :) Oli myös kivaa kun sinne oli eksyny muitakin meidän luokkalaisia!


Palkinnoks saatiin uus hieno haalarimerkki, jonka itseasiassa jo tänä aamuna liimailinkin haalareihin! Kiitos ihan superkivasta illasta Tämmösiä pitäis olla ehtottomasti enemmänkin!

Nyt kipasen hakemaan pyykit koneesta ja sitten suuntaan keskustaan hoitamaan asioita! Kivaa torstaita murut 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin ♥