tiistai 28. toukokuuta 2013

en tahdo että erkanemme koskaan

Heippa! Tulin kirjottelemaan teille nyt vähän lauantaista sekä sunnuntaista :) Mentiin lauantai-iltana rasmuksen ja rasmuksen kavereiden kanssa istumaan ilosaareen ja viihdyttiinkin siellä myöhälle iltaan saakka! Oli tosi lämmin ja nätti ilma, joten aikakin meni tosi nopeesti! Jatkettiin ilosaaresta myös keskustaan ja viihdyttiinkin loppuilta oikeestaan kokonaan bepopissa.. Oli kokonaisuudessaan kyllä kiva ilta, vaikka kommelluksilta ei vältyttykkään!

Vaikka nukkumaan meno veny aina aamu kahdeksaan asti, niin en silti saanu nukuttua kun pari tuntia! Niimpä meninkin heti aamusta ulos pienten kanssa ja otettiin trampoliinilla monen monta tuntia aurinkoa! Iltapäivästä käytiin moikkaamassa rasmuksen kanssa myös tyyneä ja roopea sekä niitten pientä ihanaa kissavauvaa! 


Kun  tultiin tyynen ja roopen luonta, jäin suoraan keskustaan koska oltiin sovittu roosan kanssa et nähään! :) Mentiin teletappikukkuloille istumaan ja juttelemaan ja se olikin miulle eka kerta kyseisessä paikassa. Juteltiin kaikkee maan ja taivaan väliltä ja oli ihan parasta päästä juttelemaan tuon ihanuuden kanssa ihan kasvokkainkin  Ollaan tunnettu roosan kanssa kutosluokalta asti ja matkaan on kyllä mahtunu jos jonkunlaista ylä- sekä alamäkee, mutta kaikista ollaan selvitty ja tuolle tytölle voin kyllä kertoo ihan kaiken! Vaikkei kovin usein enää päästäkkään näkemään, niin silti pidetään tiiviisti yhteyttä ja nähdään aina kun vaan voidaan!



Koska meillä oli tietenkin myös kamerat mukana, niin jutustelujen jälkeen otettiin vielä vähän kuviakin! Toivottavasti pääsis toteuttamaan uuden joensuu-visiitin tässä lähiaikoina, koska nyt oli vähän turhan pitkä aika edellisestä kerrasta. Maanantaina roosa loihti miun hiuksiin vielä ihanat raidat ja tykkään näistä kyllä valtavasti.. Niistä kuvaa sitten myöhemmin :) Tästä tuli nyt vähän kilometri-postaus, mutta kun en viittiny jakaa näitä enää kahteen erilliseen postaukseenkaan!

Mutta nyt, ihanat illanjatkot 

10 kommenttia:

  1. Voi vitsi miten kiva postaus♥♥ olette kummatkin niin kauniita :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäsit! ♥ Kiitos kovasti ja kuin myös :) ♥

      Poista
  2. Mukava postaus.:) Ja ootte kyllä molemmat niin kauniita.<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kun tykkäsit :) Kiitos ja samat sanat Irene ♥

      Poista
  3. mageita kuvia! vitsi tää sun blogis on kyl aivan ihana<3 tykästyin tähän heti ku tänne tulin :)!

    fashionsituation.blogspot.com <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon ja huippua kuulla että tykkäät!! :-) kiitos ihanasta kommentista ♥

      Käyn kurkkaamassa siun blogin myös :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥