maanantai 27. toukokuuta 2013

nuoruus lakkaa huomenna, tänään taikka torstaina, enkä jaksa tanssia enää aamukuudelta.

Heippa ihanuudet! Takana jälleen kerran yks aivan huippu viikonloppu ja nyt ollaankin rasmuksen kanssa junassa matkalla tikkurilaan ja siitä sitten kotiin! Ajattelin tässä matkan kuluks tulla laittamaan muutamat kuvat lauantailta, jotka äitin kanssa käytiin ulkona napsimassa :) Pikkupojat oli äitillä hoidossa, niin ei muuten kauheesti keretty nauttimaan ihanasta ilmasta!


En tiiä kukista yhtikäs mitään, mutta tykkään kovasti niiden kuvailusta ja muutenkin porukoilla on kyllä mielettömän ihana ja ennen kaikkea iso piha! Vaikken punkaharjulla kerennykkään kovin kauaa olemaan niin oli silti ees kiva pyörähtää sitä kautta! :) Kerkesin kyllä taas lyhyestä ajasta huolimatta superpaljon, kun näin iskää, mummoa sekä ukkia, marikaa, poikia ja vielä jäi hyvin myös aikaa olla vaan kotikotona ihan rauhassa ja perjantai-iltana istuskeltiin ja juteltiin äitin kanssa pitkälle yöhön saakka 


En ees tiiä, miten kauan oon tehny tätä postausta kun tää junan netti ei totta totisesti oo mikään kauheen nopea! :D Lähdettiin just hetki sitten lappeenrannasta, eli vielä olis kyllä jonkun matkaa kotia! Onneks miulla ei sinänsä oo mikään kiire nukkumaan, kun ens viikolle pakottavaa tekemistä on "vaan" parit kouluhommat, jotka toivottavasti voi hoitaa samalla kun ottaa aurinkoa ;) Tuun kirjottelemaan teille joensuu-reissusta huomenna! 

Kivaa alkanutta viikkoa 

2 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin ♥