tiistai 21. toukokuuta 2013

Huolta vailla vastuunsa kantaa, itsetunnosta muille myös antaa

Heippodeii! Miulla alko tänään loma, tai ainakin melkein! Kouluun tarvii raahautua enää kerran tänä keväänä ja sillon meen suorittamaan paria tenttiä.. Kaks tehtävää pitäis vielä äkkiä hoitaa alta pois, niin ehtis edes hetken oikeesti lomaillakkin :) Työt kun alkaa sitten jo heti kesäkuun ensimmäinen maanantai. 


Tänään päivän värinä oli selvästi oranssi! Teki mieli pukee päälle Espanjasta ostettu neon-oranssi pitsipaita ja siitä innoittamana lakkasin myös kynnet oranssiks, sekä etin myös espanjasta ostetun käsikorun. Miulla oli tänään tuutoropettajan tapaaminen ja kateltiin vähän yhessä et miten tää eka vuos on miun osalta menny jne. Miun syksy lähti vähän vaikeesti käyntiin, johtuen ehkä osittain siitä, kun taustalla ei ollu lukiopohjaa tmv. ni piti oikeestaan kokonaan opetella semmonen hyvä lukurytmi ja taktiikka. Kevät on kuitenkin menny huomattavasti paremmin, vaikka edelleen tietty parantamisen varaa löytyy :) 


Tehtiin eilen ensimmäisen kerran täytettyjä paprikoita ja nam, ne oli niiin hyviä! Vaikka ulkonäkö ei sitä ehkä kerrokkaan :D En oikeestaan ite tykkää tuoreesta paprikasta ollenkaan, mutta tuolleen ne kyllä menee ja hyvin! Kateltiin eri ohjeita netistä ja blogeista, mutta loppujen lopuks sovellettiin ihan oma ohje.. Laitettiin täytteeks jauhelihaa, herne-maissi-porkkana pussi, tomaattia sekä päälle creme bonjour cuisinea makuna yritit&valkosipuli! 

En malta odottaa viikonloppua, kun pääsen pitkästä aikaa Rasmuksen mukaan Joensuuhun! Ja tänään uus huippujuttu sille reissulle varmistu, kun pääsen roosalle asiakkaaks ja saan hiuksiini vähän raitoja. Oon nyt pitkään miettiny raitojen ja liukuvärjäyksen väliltä, mutta oon nyt tullu siihen tulokseen, että ehkä ne raidat kuitenkin on enemmän miun juttu :)

Mutta semmosta tällä kertaa :) Hyvää yötä murut 

6 kommenttia:

  1. Kaunis Karoliina.:)<3 Tuo oranssi sopii sulle tosi hyvin!:) Kerkeätkö viettää yhtään lomaa, vai ootko koko kesän töissä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Irene! :) <3 kiva kuulla, että sopii, mietin sitä nimittäin tänään kun noita vaatteita valitsin :D miulle jää töiden jälkeen n. viikko lomaa ja sitte alkaakin suoraan harjoittelu syksyllä! Mutta onneks tähän alkuunkin nyt jää muutama päivä kun tekee vaan kouluhommia ajoissa alta pois :)

      Poista
  2. Kaunistus :)<3 namm, täytetyt paprikat on vaan niin hyviä <3 mun lempparia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia! :) <3 ei huonommat lempparit siulla ollenkaan ;D nuo oli kyllä tosi hyviä ja varmasti tehdään toistekin! meiän on jo monta kertaa pitäny aiemmin kokeilla noita, mutta nyt vihdoin oikeesti saatiin aikaseks. Ja onneks saatiinkin! :)

      Poista
  3. Vitsit miten hyvännäköstä ruokaa! :) Tosi kiva blogi!

    http://vlittlethings.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh ja maistukin kyllä hyvälle! :p Kiitos, kiva kuulla! :) käyn kurkkaa siunkin blogia!

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥