sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Menevii ja tulevii, kuka niitä murehtii

Heippa ja ihanaa sunnuntai-aamua! Olin eilen illalla parin luokkalaisen tupareissa ja miulla oli taas tosi kiva ilta :) Katottiin tottakai Suomen peli, vaikka ei se ihan putkeen mennykkään, pelattiin emännät vs. isännät peliä, vaikka miehiä ei meidän pelissä oikeesti ollu yhtäkään ja vielä euroviisuja odotellessa pelattiin aliasta, jossa yllättäen menikin melkein kaks tuntia! Herkuteltiin myös tortilloilla, hyvällä juomalla ja kaikilla muillakin herkuilla!


toppi / h&m, takki / h&m, farkut / dr.denim, kengät / h&m, korut / guess, kello / espanjan katukauppa

Meikkasin kotona vaan puoliks, mutta loppujen lopuks silmiä en sitten koskaan meikannukkaan :D Euroviisujen loputtua kaikki oli jotenkin niin ryytyneitä, että miulle ei ainakaan ees baariin lähtö olis tullu mieleenikään! Mutta toisaalta, oli kivaa istuu vaan iltaa, eikä sitä aina mihinkään baariin tarvii mennäkkään. Ihmettelen muuten vähän noita euroviisujen pistejuttuja tai ainakin sitä että Ruotsilta ei tullu meille yhden yhtäkään pistettä! Tanska oli kyllä tosi hyvä, joten ainakin voitto meni lopulta ihan oikeeseen osotteeseen :) 

Tänään meillä olis tarkotus Rasmuksen kans piipahtaa ehkä Jumbossa, vaikka miun lompakko ei juuri osteluja sallikkaan! Mutta ehkä Rasmus löytää sieltä jotain kivaa itelleen :)

Palaillaan taas

2 kommenttia:

  1. Sun ilta kuulostaa kivalta :)<3 Yleensä kaikki alku-illat onkin aina parhaimpia ja sitten kun lähtee baariin niin kaikki erkanee ja menee ihan lörinäksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi kiva ilta :) <3 niinpä, niinhän se vähän tahtoo kyllä mennä :D ja eilenkin kello alko olemaan jo niin paljon ni ei siellä baarissa olis jaksanu varmaan olla yhtään :D

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥