torstai 16. toukokuuta 2013

Minä en unohda sinua koskaan, vaikka en muistaisi omaa nimeäni

Tää viikko on taas menny niin äkkiä, etten oo kerenny ees ajatella postaamista! Lyhyesti sanottuna viikko on pitäny sisällään: näytteenoton työpajat, pitkiä koulupäiviä pitkästä aikaa, epätoivosta tenttiin lukemista, auringon palvomista & hyvää ruokaa! Lisäks sain myös ilouutisen, kun ruotsi oli miun onnekseni menny toisella kerralla läpi, eikä siitä tarvii enää stressata.. 


Siinä näkyy tän päivän vaatetusta, jossa oon hillunu kotona ja vähän ulkonakin! Pidin vuoden ekan shortsipäivän ja hyvin tarkeni, oikeestaan liiankin hyvin.. Sain tuon Jack Daniel's:in topin iskältä Turkista! Oon nähny tässä kevään mittaan monissa blogeissa yms. noita kyseisiä toppeja ja olinkin tosi innoissaan kun sain semmosen myös omaan vaaterekkiin roikkumaan. Tiistaina kävin ostamassa h&m:ltä itelleni uudet ballerinat kesäks ja ne mukavasti hiertikin miulle eilen kipeet rakot molempiin jalkoihin, eikä nyt oikein millään kengillä oo hyvä kävellä..


Tänään tehtiin juustotaskuja sekä juustotassuja ja jotain hyviä wok-vihanneksia! Oli tositosi hyvää :p Muutenkin on ollu tosi kesäinen olo tänään, mut jotenki tuon ruoan myötä se vaan vahvistu.. Otin tänään myös pari tuntia aurinkoa toppi ja shortsit päällä ja onnistuin näköjään heti polttamaan itteni! Rusketun tosi harvoin naamasta tai kaulasta, niimpä miulla nyttenkin menee kaulassa semmonen raja, että ihankun olis joku kauluri ollu kaulassa :D Nyt odottelen sitä päivää, kun tuo punaisuus muuttuis rusketukseks niin ei olis ihan niin selvä raja. Aurinkoo ottaessa luin samalla huomiseen tenttiin, eikä se lukeminen siinä tuntunu yhtää sen huonommalta vaihtoehdolta! Vaikka lukemisesta huolimatta nyt tuntuu, ettei päähän oo jääny juuri mitään :D No mutta, jäljellä on oikeestaan kaks koulupäivää ja pikkuhiljaa alkaa olla tehtävätkin ihan hyvällä mallilla! 

Nyt siirryn sohvalle peliä kattomaan :) Kivat torstai-illat teille 

10 kommenttia:

  1. namm, näyttääpä teidän ruoka herkulliselta, kelpais mullekkin! :)<3 Ihanaa, kun tänään on ollut niin lämmintä, oikeasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä hyvää <3 kunnon kesäruokaa! :) Niimpä, ensimmäisen kerran tuntu siltä, että ihan oikeesti alkaa olla kesä! Tämmösiä päiviä lisää :)

      Poista
  2. tosi kiva paita! kadehdin myös teiän herkullisen näköistä ruokaa.. en oo koko viikkoon jaksanu tehä kunnon ruokaa, suoraan pakkasesta vaan uuniin :D farmakologia menee kyllä mun puolesta huommenna ihan penkin alle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, miekin tykkään! :) Ja ruoka oli kyllä hyvää ja tuo oli vielä ihanan helppoo tehä! Miullakin on nimittäin ollu nyt reilun viikon ajan kunnon laiskuus keittiössä :D ei jaksais tehdä mitään ja tekis mieli vaan just työntää vaikka joku pitsa uuniin! Ja siulla nyt on tietenkin vielä se, kun oot yksin niin tuntuu varmaan vähän turhalta käydä vaan itelle jotai tekemään? :s Joo niin menee kyllä miullaki, oon yrittäny lukee tänään, mutta en ainakaa nyt osais varmaan vastata yhteenkää kysymykseen! Korkeintaan ehkä johonki mikä liittyy diabetekseen tai ihosairauksiin.. Mut siihen se "osaaminen" sitten jääkin..

      Poista
    2. joo on kyllä ruoka yhdelle tekeminen aika turhaa. Tyhmin tunne on keittää yksi peruna :D Ja muutenkin niin Miika on se parempi meistä keittiössä.. omat kokkaukset ylensä näyttää hyvin hämmentäviltä.

      mulla on vieläkin 6 aluetta lukematta ja silmät ei millään jaksais pysyä auki. Ja vaikka oon joitakin juttuja kirjoitellu ja käyny läpi niin en kyllä muista mitään?

      Poista
    3. Nii no totta! :D voin kyllä uskoo.. En itekkään syö koskaan mitään järkevää jos oon yksin kotona, vaan se on sillon jotain tosi helppoo ja nopeeta! Heh, mutta ei se ulkonäkö vaan se maku ;D

      Joo en miekään kyllä enää pysty lukemaan.. Vähän jännittää et millanen se tentti on, mut sen näkee sitten! Ihan sama juttu täällä! Jotenki tyhmä olo, kun on lukenu muttei muista mitään :o :D

      Poista
  3. heiii mieki tein lukiossa samaa et luin kokeisiin/ylppäreihin samalla ku otin aurinkoo, kaks kärpästä yhellä iskulla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on kyllä hyvä taktiikka ;D ei tunnu kokeisiin luku yhtään niin pahalta! Ainut, et siinä voi tosiaan käydä vähän köpelösti jos viihtyy siinä liian kauan ja sitten palaa ihan punaseks kun palo-auto :D

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥