perjantai 7. kesäkuuta 2013

Maailma on tehty meitä varten

Heippodei! Miulla ei menny tää vapaapäivä ihan suunnitelmien mukaan.. Meillä olikin tänään ikkunoiden vaihto koko asuntoon, joten siinä menikin sitten koko aamu sekä aamupäivä ja itseasiassa jatkuu vielä vähän maanantaina, koska nyt puuttuu vielä ne listat noista ikkunan pielistä. 
Miun oli tarkotus nähdä tänään Jasminia, käydä koululla, siivota kotona ikkunan vaihdosta tulleita sotkuja jne. Mutta koska ne ikkunan vaihtajat ei ilmottanu, että työt jatkuukin niillä vasta maanantaina eikä enää tänään, niin odottelin niitä sitten turhaan täällä kotona monta tuntia! Ja näin melko turhaks siivota kunnolla vielä tänään, koska kuitenkin sama työ olis sitten maanantaina edessä. No ei voi mitään :-) On ainakin ollu kunnon rentoilupäivä, kun en oo kotoa poistunu kun kauppaan ja muuten ollu vaan neljän seinän sisällä.
Ajattelin pitää tänään pienen herkutteluhetken vapaapäivän kunniaks! Tosin nuo odottaa edelleenkin syöjää, koska ajattelin säästää niitä mahdollisimman pitkään :D Viikonloppu meneekin miulla töissä, mutta toisaalta ei haittaa ollenkaan! Ja koska huomenna on aamuvuoro sekä sunnuntaina iltavuoro niin kerkee vielä nauttia viikonlopustakin ihan hyvin. Kesällä on muutenkin miun mielestä lähes sama, että onko vapaat viikolla vai viikonloppuna! Ainut tietysti, että viikonloppusin olis kaikkia festareita, juhlia yms. 

Rasmus lähti just töihin, joten miun ilta taitaakin mennä telkkarin ääressä ja sitten aikasin nukkumaan, niin jaksaa taas aamulla! Hyvää viikonloppua kaikille 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin ♥