lauantai 8. kesäkuuta 2013

It’s a beautiful day, the sun is up, the music’s playing

1. Tänään pirteenä töihin lähdössä, hyvä jos silmät pysy auki! 2. Porvoo aamulla klo 6.35, on tää kyllä vaan oikeesti tosi nätti kaupunki, varsinkin kesäsin
3. Töistä kotiiin.. Kiva tuo miun varjo :D 4. Tehtiin tänään nacholautanen ja ai että, se vasta hyvää olikin! Vaikkakin aika suolasta.. Ohje löytyy täältä
5. Kävelin tänään "pikku" päikkäreiden jälkeen jokirantaan ja istuinkin siinä pari tuntia, kun en vaan malttanu lähtee kotiin. Siinä oli niin lämmin, vaikka vähän tuulikin. 6. Rasmus liitty myöhemmin myös seuraan ja tarjos miulle kesän toisen pallojäätelön!

Okei, kyllä se vaan niin on, että on tuolla puhelimella vähän liian helppo noita kuvia napsia! Puhelin vaan sattuu olemaan aina mukana, kun taas kameran aika usein vaan unohdan kotiin.. Ellen sitten oo jo ennakkoon suunnitellu ottavani sitä mukaan.
Tää päivä on ollu tosi kiva, vaikka miun parin tunnin päikkärit meinas pilata sen. Onneks sain itteeni niiden jälkeen niskasta kiinni ja lähin kävelemään jokirantaa kohti, koska oli niin ihana istuskella siellä ihan rauhassa, nauttia auringosta ja katella sitä ihmisvilinää! Ja olishan se nyt ollu tosi tylsää olla noin ihanalla säällä vaan koko ilta sisällä.
Ei miulla nyt oikeestaan ollu ees mitään erityistä asiaa, teki vaan mieli tulla kirjottelemaan :) Ihanaa lauantai-iltaa 

6 kommenttia:

  1. Ihana postaus ♥ puhelimella kyllä tulee otettuu paljo enemmän kuvia : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa jos tykkäsit välillä tämmösestäkin postauksesta ❤ niin kyllä tulee! :D

      Poista
  2. Tosi kiva uus banneri! :) Kiva postauskin! :)

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos paljon :) Kiva kun kommentoit! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin ♥