keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

sä kerrot mulle musta kaikkee oikeaa

Heippa taas ihanaiset! Harmittaa, kun kameran käytön vähenemisen myötä myös postailut on vähentyny ja postauksien laatu huonontunu, ainakin omasta mielestä. Haluun tehä tähän muutoksen, mutta aina välillä se tuntuu vähän haastavalta esim. töiden takia. Kun en kuitenkaan iltavuoroon lähtiessäkään tee yleensä mitään ihmeellistä tai jaksa edes ite mitenkään laittautua, niin ei sit tuu kuviakaan otettua.. Mut uskon, että tähänkin tulee muutosta kun pääsen kunnolla töiden makuun!
Ylhäällä näkyy ehdottomasti maailman parhain tv-sarja, josta meiltä löytyykin kaikki kaudet! Ollaan katottu nuo kaikki läpi ainakin pariin kertaan ja jotkut kaudet useempaankin. Silti vaan oli pakko taas eilen alkaa kattomaan, kylläkin nyt ihan keskeltä neljättä kautta! Meillä on ollu parina kesänä tapana, että katotaan joku molempien lemppari sarja alusta loppuun ja viime kesänä se olikin one tree hill. Miusta tuntuu, että tänä kesänä miun aika tulee ainakin menemään taas kyseistä sarjaa kattoen! Siihen ei vaan voi kyllästyä :)
Eilen oli tosi kiva päivä! Näin töiden jälkeen jasminia jäätelön merkeissä ja illalla myös herkuteltiin rasmuksen kanssa kotona pitkästä aikaa kunnolla! Tehtiin tortilloita ja illalla syötiin vielä sipsejäkin :p Sipsit on miun pahe, mutta nyt miullakin oli hassun pitkä tauko viime kerrasta! Ennen herkuteltiin lähes joka viikonloppu yhdessä rasmuksen kanssa sipseillä, mutta nyt kun r:llä on joka viikonloppu töitä, niin yhteisiä herkutteluhetkiä on ollu tosi vähän! Niimpä tehtiinkin poikkeus ja pidettiin herkkupäivä keskellä viikkoo kun miullakin oli tänään vapaapäivä, niin ei ollu illalla niin kiire nukkumaan :)

Tänään oon siivonnu ihan urakalla täällä kotona, kun vihdoin ikkunaremppakin on valmis, mutta siihen sattukin onneks ihan sopiva sää kun ulkona on satanu lähes koko päivän! Nyt voisin mennä herättelemään rasmusta päikkäreiltä, jos vaikka lähettäis hiukan ajelemaan. Palaillaan taas 

4 kommenttia:

  1. Tunteet pelissä on kyllä hyvä sarja. en oo vaan ikinä katttonut sitä alusta loppuun.:s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä! Katoin sitä joskus muutamia vuosia sitten aina sillon tällön kun telkkarista tuli, mutta kun aloin kunnolla seuraamaan niin jäin kyllä niin pahasti koukkuun :) Ja siks olikin pakko hamstrata kaikki kaudet kotiinkin!

      Poista
  2. Oii, että alkopa tekemään mieli tortilloja! <3 parasta herkkua kyllä!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin ♥