tiistai 30. heinäkuuta 2013

äiti-tytär päivä Porvoossa ♥

Heippa taas pitkästä aikaa! Ensinnäkin, suuren suuret pahoittelut kun en oo taas reiluun viikkoon mitään kirjotellu.. :/ Miun elämässä on vaan tapahtunu nyt semmosia surullisia ja odottamattomia asioita, että blogi ei oo ollu ensimmäisten asioiden joukossa mielessä! Elämä kuitenkin jatkuu kaikesta huolimatta ja onneks miulla on joukko ihania ystäviä ja parhain perhe 
Halusin nyt tulla teille taas himpun myöhässä laittamaan kuvia viime viikon torstaista! Äiti nimittäin tuli yllärinä keskiviikkona minuu piristämään töiden jälkeen tänne yhdeks yöks.. Miulla oli torstaina iltavuoro, mutta kerettiin aamupäivästä hyvin äitin kanssa kierrellä pieni osa Porvoota ja ainakin äiti näki sen yhden hienoimman asian täällä, eli vanhan kaupungin!


Nuo liikkeet on tuolla niin ihania, mutta tyydyttiin kyllä katselemaan niitä vaan ulkopuolelta! :) Jos sisälle olis menny, olis saattanu tulla itku, koska ei olis halunnu lähteä tyhjin käsin ulos. Varsinkaan noista sisustusliikkeistä! Kiitos äiti kun kävit piristämässä, se teki hyvää.. :)

Olin viime viikonlopun Punkaharjulla ja suuntaan sinne taas huomenna, koska edessä on parin päivän vapaat! Otan nyt vähän kiinni sitä alkukesää, kun en ehtiny käymään siellä juuri ollenkaan.. Yritän kyllä alkaa taas panostamaan blogiin enemmän, mutta se ei ehkä tapahdu ihan sormia napsauttamalla, vaan siihen voi mennä aikaa kun saan kunnolla rytmin kiinni.. Yritän kuitenkin parhaani mukaan tulla teille välillä jotain kertoilemaan! Ja toivottavasti vielä tällä viikolla ehdin kirjotella postausta :) 

Joka tapauksessa, ihanaa viikkoa teille ihanat 

18 kommenttia:

  1. Ihania kuvia :)<3 Ja ihana äitisi kun tuli piristämään sua <3 Voimia ja tsemppiä sulle kaikkeen, vaikken tiedäkkään asiasta sen enempää <3 Olet ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia <3 Oli kyllä ihanaa, vaikka aikaa ei ollutkaan paljoa :) Kiitos kovasti, eiköhän tää tästä vielä joku päivä iloks muutu :) <3 pikkuhiljaa.. Kyllä sen asian varmasti tulevaisuudessa tulee huomaamaan täälläkin. Nyt tuntu siltä, etten suoraan halunnu tänne asiasta kirjoittaa, ainakaan vielä :/ :) sinä olet ja kiitos vielä piristävästä kommentista <3

      Poista
    2. Ymmärrän täysin, ettet halua kirjoittaa asiasta tänne, mutta kaikki ajallaan <3

      Poista
    3. Kiva kuulla, että ymmärrät :)<3 Niimpä!

      Poista
  2. voimia muru edelleenkin<3 ja ihania kuvia !<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muru!! <3 pikkuhiljaa hyvä tulee, jos niin voi sanoo.. Ja oot varmaan huomannu, että vähän paremmalla mielellä ollaan jo :) kiva kun tykkäät kuvista <3

      Poista
  3. Ihania kuvia :) tehdäänkö jotain joku päivä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) joo vois kyllä tosiaan tehdä! :) nyt on tainnu mennä vuorot ihan ristiin :/

      Poista
    2. kiva :) voidaan vaikka ostaa jotakin hyvää töiden jälkeen niin jos halut niin voit tulla meille? :) joo niin on, ei olla nähty pitkästä aikaa kunnolla!

      Poista
    3. Kuulostaa hyvältä! :) ja vihdoin näkisin sen teidän asunnon! No ei ollakkaan, tyhmää :( pitäiskö vaikka ens viikolla joku päivä? :) kun oon nyt tosiaan perjantaihin saakka Punkaharjulla..

      Poista
    4. joo, vaikka ens viikolla! :) mites sulla on silloin vuorot?

      Poista
    5. En muista yhtään, mutta voin kattoa viikonlopun aikana :)

      Poista
  4. Ihana postaus! Ja vitsit, porvoo on KAUNIS! Tuonne voisin muuttaa.:) Voimia sulle ja halit kanssa.<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäät! <3 Porvoo on kyllä tosi kaunis, pieni kaupunki, tykkään kovasti!! :) kiitos paljon Irene <3

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥