perjantai 2. elokuuta 2013

Silmät kiinni ja monitorit huutamaan, ei oo mitään muuta kuultavaa. Hetken maailma on tässä.

maksimekko / Espanjan katukauppa, Kengät / Espanjan katukauppa, Hiuskoriste / h&m

Housut / h&m (uudet), Toppi / h&m, Kengät / h&m, Laukku / Guess

Heippa! Tulin reilu tunti sitten kotiin Punkaharjulta ja ajattelin tulla laittamaan teille nyt kuvat kahdelta edelliseltä kotikoti-reissulta. Oikeestaan nää meneekin niin, että kaikki muut on otettu viime viikonloppuna paitsi kaks vikaa! Niissä näkyykin tämän päivän asua ja miun uudet rakkaushaaremit! Tiivistettynä nää kaks visiittiä kotikotiin on pitäny sisällään rippijuhlia, kampaajan tuolissa istumista, auringon ottoa, hiukan shoppailua, hyvää ruokaa, vähän hyvää juomaa, lenkkeilyä. uimista, rakkaita ihmisiä sekä ilon ja surun sekaisia fiiliksiä. Oon tässä viikon sisään entistä enemmän alkanut tajuamaan sitä tosiasiaa, että elämä jatkuu vaikka aika suurten muutosten kanssa tässä oonkin kamppaillu! Pikkuhiljaa sitä kuitenkin osaa jo hymyillä ihan pienillekkin jutuille ja arvostaa tätä elämää myös tämmösenään. 

Miulla on töitä vielä kaks viikkoa jäljellä, jonka jälkeen vähän reilu viikon loma ennen syksyn harjoittelua! Tää kesä on oikeesti menny tosi vauhdilla.. Lomallekkin miulla on suunnitelmia jokaiselle päivälle ja aion ottaa kyllä siitä kaiken irti :) 

Nyt voisinkin alottaa rästiin jääneiden sarjojen maratonin ja sitten kipittää nukkumaan! Miulla on viikonloppuna molempina päivinä iltavuorot, niin saa onneks valvoa vähän pidempään.. Ihanaa viikonloppua teille siellä ruudun toisella puolella 

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia :)<3 sulle sopii hyvin tuollaiset haaremihousut! :) Itse kun oon vieroksunut niitä, mutta sun päälle kyllä näyttää tosi hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ihanainen <3 Mie oon aina tykänny hirveesti haaremihousuista, mutta harvemmin oon niitä uskaltanu julkisille paikoille laittaa jalkaan.. Nuo leopardit vei kuitenkin miun sydämen kokonaan ja meni heti lempparihousujen kärkeen! :)

      Poista
  2. Aivan ihanat nuo haaremihousut.:) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään kyllä niistä tosi paljon!! :) <3

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥