torstai 8. elokuuta 2013

"Tulla lujaksi, pysyä pehmeänä. Siinä on haastetta kylliksi yhdelle elämälle."

Heippa taas! Halusin tulla muutaman tänään otetun kuvan kera kertomaan, mitä miulle ja miun elämään oikein nyt kuuluu?

 Miulle kuuluu ihan hyvää.. Okei tää kuva kylläkin on parin päivän takaa, mutta todistusaineistoa siitä, että oikeesti pystyn jo hymyilemäänkin! Elämä on ihan kivaa.. Kun elämässä tulee takapakkia, sitä oikeesti oppii arvostamaan asioita ihan eritavalla. Miusta tuntuu, että oon toistanu itteeni tosi paljon nyt parissa viimesimmässä postauksessa, mutta oon vaan oppinu itestäni ja elämästä ylipäätään niin paljon tässä kuukauden sisään. Sekä myös toisista ihmisistä..

 Elämä on ollu nyt niin hektistä, etten oo kerenny edes Cosmoa lukemaan. Hullaannuin erään lehtimyyjän puheisiin ja suostuin tilaamaan myös Me Naiset, koska se sai miut uskomaan, että se on muuttunu nuorekkaammaks! Nyt postista on tipahtanu jo kaks lehteä, mutta en oo vielä kerenny vilkasemaan kumpaakaan :D Ehkä tänään? Tuollaset rennot välipala-hetket töiden jälkeen on muuten parhaita!

 En tiedä huomaako tarkempi silmäinen näistä kuvista, että ollaan muutettu Tiuhtin kanssa. Muutettiin kaksin meidän pieneen yksiöön! Kaikki tapahtu niin nopeesti, etten oo kerenny siitä edes vihjata täällä.. Sain soiton asunnosta viime perjantaina, kävin kattomassa lauantaina ja sunnuntaina asunto oli jo meidän! Nyt on ensimmäinen yö täällä takana ja yllättävän hyvin nukutti.. 

 Puhelimen netillä sekä hitaalla koneella Carrien päiväkirjoja töiden jälkeen, parhautta tämäkin! Miulla on edelleen 10min jaksosta kattomatta ja alotin joskus neljän aikaan :D Välissä otin päikkärit, pyykkäsin jne, mut ehkä saan tuonkin katottua loppuun vielä tänään!

 Luottomeikkejä: Max Factorin ripsiväri, Lumenen irtopuuteri ja Garnierin BB voide (anti-age :D)!

 Oon nyt uudella tavalla hurahtanu lenkkeilyyn/juoksuun ja ostin sen innoittamana h&m:ltä itelleni vähän urheiluvaatetta, että sais niistäkin motivaatioo koko hommaan! En nimittäin nyt missään nimessa haluais, että tää innostus kovin paljoa tästä laantuu.. 

 Pahoittelut hieman valottuneesta kuvasta, mutta tää teksti on kyllä aika osuva.. En olis ikinä uskonu, että saan tästä 30 neliön yksiöstä kodin tuntusen parissa päivässä! Vaikka tykkäsin ihan hirmusesti siitä edellisestä asunnosta! Mut tässä vaan on sitä jotain :)

Semmosta tänne! Toivottasti saitte nyt vähän enemmän käsitystä siitä, mitä miun elämässä oikeesti on meneillään :) Kesätöitä jäljellä enää viikko ja yksi päivä ja onneks siihenkin väliin mahtuu yks vapaapäivä! Nyt miulla alkaa olla oikeesti semmonen olo, että haluun taas panostaa tähän blogiin enemmän.. Tää kun nyt on tosiaan syystä ja toisesta vähän päässy unohtumaan! Mutta nyt teen itelleni jotain ruokaa, että kerkeen vielä lenkille tänään.. On nimittäin pakko pitää tarkkaa "listaa" siitä, mitkä on ne lenkkipäivät sekä noudattaa niitä.. Muuten käy huonosti!

Ihanaa loppuviikkoa teille sinne 

8 kommenttia:

  1. <3 Mä mietinkin tänään että tuleeko tiuhti sun mukaan :)
    Asuntopostausta haluun nähdä! Tykkään niin paljon sun sisustuksista:)
    Tsemppiä vielä<3 Elämässä täytyy tapahtua myös huonoja juttuja jotta osaa iloita niistä hyvistä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Petra ihanasta kommentista <3 Tuli joo, periaatteessa on kumminkin miun kissa :) Yritän tehdä asuntopostausta ihan pian, vaikka huonekalut onkin niitä samoja mitä ennen, mut ympäristö ja niiden sijoittaminen tietysti ihan eri :) voi kiitos! <3 mie tykkään kyllä kans tosi paljon siun tyylistä sisustuksessa! Ja kiitti vielä tsemppauksesta <3 tuo vika lause on kyllä totta joka sana, sen oon tässä oppinu! :) <3

      Poista
  2. Hyvä, että sulla menee jo paremmin.<3 Nätiltä näyttää sun asunto, tarkempaa postausta siitä oisi kyllä kiva nähdä.:) Onko tuossa urheiluvaatteissa semmonen lanteille laitettava laukku, johon voi laittaa esim. puhelimen? Haluaisin itelle semmosen.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, on kyllä helpottava tunne :) <3 aion kyllä toteuttaa erikseen kunnon asuntopostauksen ja tuskin siihen menee edes kauaa kun kuitenkin kutakuinkin on kaikki tavarat jo paikoillaan :) joo on! Mie halusin sen kans just nimenomaan puhelimelle ja kotiavaimelle, on kyllä kätevä! :)

      Poista
  3. Ihana kuulla että menee hyvin! Ja ei blogista mitään paineita kannata ottaa, kirjottelee silloin kun itsestä tuntuu :) hyvää viikonloppua sulle!:)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oon kyllä samaa mieltä :) en kuitenkaan haluu et tää missään vaiheessa menee pakkopullaks, vaan haluun et tää pysyy kiinnostavana tekemisenä! :) kiitos samoin ja kiva kun kommentoit <3

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥