sunnuntai 11. elokuuta 2013

So wake me up when it's all over, when I'm wiser and I'm older

Hello you! En saa tähän nyt jostain syystä laitettua youtube-palkkia, mutta oon ihan rakastunu (vasta nyt) tähän kappaleeseen! Voisin kuunnella sitä kokoaika uudelleen ja uudelleen.. Oon tässä tekemässä lähtöä iltavuoroon ja illalla vietetäänkin Marikan kanssa siskos-iltaa, kun se tulee tänne miun luokse yhdeks yöks :) Kivaa! Iskä kävi myös eilen kylässä ja se sitten autto minuu muutamassa jutussa, mitkä täällä oli vielä vähän rempallaan.. Odottelen uutta telkkaria, läppäriä ja sitä, että ikkunan vaihtajat tulee pesemään ikkunat, sitten voin alkaa kaavailla asuntopostausta!

Housut / Bershka, Paita / Primark

Miulla oli kauhee vaatekriisi aamulla, kun halusin pitkästä aikaa edes vähän panostaa pukeutumiseen! Päälle päätykin huomaamatta taas asu, joka on kokonaan ostettu Espanjasta sillon kun olin siellä harjottelussa! En muistanukkaan miten mukavat nuo housut on jalassa! Noissa kuvissa näkyy myös paremmin uutta hiusväriä, tai siis väri sinänsä on sama, mutta raitoja on vaan tullu lisää ja yleisilme on siks jo vähän vaaleempi :) Muut vaalentaa kesää kohti, mie nähtävästi syksyä! En haluu mitenkään kokovaaleeta kokonaisuutta, mutta kuitenkin ehkä vielä vähän vaaleempaan suuntaan haluisin mennä, mutta pikkuhiljaa.. 

Kohta lähden tosiaan töihin ja se onkin toisiks viimeinen iltavuoro tänä kesänä! "Ilokseni" just huomasin, että ulkona alko satamaan kaatamalla vettä, eli luultavasti luvassa on melko kostea pyörämatka.. Mutta nyt täytyy kiiruhtaa! Kivaa sunnuntaita muruset 

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia jälleen ja kivat hiukset! :)<3 Upeet nuo housut :) Osaisinpa itsekkin käyttää vaaleita housuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen <3 siun kommentit piristää aina! Miekin oon tosi arka vaaleiden housujen käytössä ja siks nuokin on jääny ihan liian vähälle käytölle vaikka on jalassa ihan supermukavat! Ehkä myö vielä opitaan :)

      Poista
  2. Määkin tykkään noista housuista ja varsinkin tuosta biisistä.:)<3

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin ♥