tiistai 13. elokuuta 2013

I'm a survivor in more ways than you know

Meillä oli Marikan kanssa kyllä tosi kivaa, vaikka aikaa ei ollukkaan paljoa! Käytiin sunnuntai-iltana miun töiden jälkeen syömässä amarillon terassilla (ylläriylläri, että amarillo) ja sen jälkeen halusin näyttää Marikalle Paahtimon, joka on ihanan tunnelmallinen kahvila/baari täällä Porvoossa! Siellä juotiin siiderit ja sitten lähdettiin kävelemään miun luokse.. Molemmat oli niin väsyneitä, että kun päästiin perille, niin kaaduttiin vaan sänkyyn ja nukahdettiin lähes samantien.. Eilen hoideltiin aamusta vähän asioita, joissa Marika oli luvannu minuu auttaa ja sitten loppupäivä menikin kauppoja kierrellessä.. Miun ei pitäny ostella nyt mitään, mutta pari neuletta sekä alusvaatteita lähti kyllä mukaan!


Näissä kuvissa näkyvä neule on Vero Modasta ja makso muistaakseni 34,95€ ja kyllä hetken aikaa mietin, että raaskinko maksaa tuosta niin paljoa.. Mutta jotenkin tuo vaan vei miun sydämen ja oli ihan pakko kiikuttaa se kassalle :) Rakkautta ensisilmäyksellä, sanon minä! Lisäsin siihen vielä vyön tuomaan vähän erilaista ilmettä, vaikka ihan hyvin voi pitää ilmankin..  

Toinen neule tulee varmasti näkymään piakkoin myös asukuvissa! Sanoinkin eilen, että kyllä huomaa, että syksy alkaa tulla.. Ei nimittäin tee mieli enää edes katella kaupoissa kesävaatteita, vaan heti automaattisesti alkaa ettiä neuleita, kaulahuiveja ja pitkiä housuja. Ehkä siks jopa tykkäänkin syksystä, kun saa vaan laittaa jonkun ihanan lämpimän neuleen päälle, kietaista kaulahuivin kaulaan ja farkut/legginssit jalkaan ja tadaaa asu on valmis! 

Nyt mie lähden tekemään sen kesän viimeisen iltavuoron! Kivat tiistait sinne ruudun toiselle puolelle 

4 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin ♥