perjantai 16. elokuuta 2013

ovet on meitä varten, että tullaan ja poistutaan

Wuhuu, lomalla viimeinekin!! Jopa seuraavat yhdeksän päivää, mutta niistä päivistä aion ottaa kyllä kaiken ilon irti ja kaikkee kivaa onkin tiedossa :) Loman jälkeen alkaakin 7 viikon työharjoittelu Porvoon sairaalassa, jännää.. 
Tulin tuossa reilu pari tuntia sitten Punkaharjulle ja täällä majailenkin sitten maanantaihin saakka! Sillon olis tarkotus mennä pitkästä aikaa Joensuuhun ihanan Roosan nurkkiin asustelemaan pariks päiväks! Kamera on pysyny taas visusti off-asennossa, joten tulin julkasemaan teille nyt muutaman puhelinkuva-kollaasin tästä loppukesästä. Näistä vaan murto-osa on semmosia, mitkä oon instagramissa julkaissu.

1. Päikkäreiden jälkeen pirteenä! 2. Tyttöjen iltaa viettämässä Punkaharjulla viime reissulla 3. "Kotikoti-ranta"

4. Tiuhti on tottunu jo muuttopuuhiin 5. Arkistojen aarteita    Mie & Salla joskus ehkä miun 6-vuotis synttäreillä? 6. Leffa-iltaa Tiuhtin kanssa 

7. Alkuviikon asua (kiva laatu) 8. Töihin lähdössä 9. Ruokaa Amarillossa Marikan kanssa

10 & 11. Uusi rakkaus

Aika vähän on puhelimellakin tullu otettua kuvia tai ainakaan julkaisukelpoisia, mutta ompahan edes jotain! Uskon että tässä loman aikaan tulee kyllä kameraakin käytettyä, koska sitten loppulomasta on vielä neljän päivän Tallinnan reissu Elisan kanssa :) En tiedä kauan ehdin tässä loman aikana koneella istua, mutta yritän jotain tulla aina välillä päivittelemään! 

Superkivaa viikonloppua murut 

4 kommenttia:

  1. Ihana oot ♥ mikä tuon sun amarillon annoksen nimi oli?:) näyttää sen verta hyvältä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sie oot ♥ Se oli Diablo's chevre steak :p Oli kyllä mielettömän hyvää! Oikeesti siihen olis kuulunu uuniperuna, mutta heillä ei kuulema sillon ollu.. Mutta hyvin meni kyllä noinkin!

      Poista
  2. Kiva kuulumispostaus.:) Ei haittaa vaikka välillä kännykkäkuvia onkin.:) Oot nätti!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäät:) Niin kyllä mie itekkin ajattelen, et ei ne varmaan sillon tällön haittaa, kohan ei joka postauksessa ala olemaan!:) Kiitos Irene, sie oot myös! ♥

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥