keskiviikko 21. elokuuta 2013

Viistäköön siipeni maata, paikalla olla en saata

Heippodei! Tulin tänään aamupäivällä kotiin Punkaharju/Joensuu-reissulta :) Punkaharjulta ei oikein oo julkaisukelposia kuvia, mutta näin paljon sukulaisia, istuin pitkästä aikaa Sallan kanssa iltaa oikein kunnolla, nukuin kesätyön aiheuttamia univelkoja pois jne. Huippu kotikoti reissu jälleen kerran!

Maanantaina lähdin junalla Joensuuhun ja siellä olikin ohjelmantäyteiset kaks päivää edessä! Maanantaina näin Tyyneä samalla kun Roosa teki sille ripsiä. Kun Tyyne oli lähteny tehtiin ihan superhyvää ja samalla helppoa ruokaa.. Sitten olikin aika laittaa miulle ripset, pitkästä aikaa. Oon näihin ihan rakastunu, kiitos vielä muru Kun Roosa oli ahertanu ripset valmiiks, alko kello olemaan jo sen verran paljon, että oli aika hipsiä nukkumaan..
Tiistaina heräsin kun Roosa lähti kouluun, mutta jatkoin hetken vielä unia.. Kellon soitua kiirehdin suihkun kautta keskustaan moikkaamaan Elisaa! Suunniteltiin tulevaa Tallinnan reissua ja muutenkin parannettiin maailmaa pitkästä aikaa kasvotusten. Keskustasta menin moikkaamaan kummityttöä ja sen sisaruksia sekä perhettä :) 

Kun menin takasin Roosan luokse, alko sillä ihan mieletön vaatekriisi.. Ikinä ennen en oo moista kriisiä nähny :-D Kun kriiseilyt oli vihdoin kriiseilty lähdettiin keskustaan syömään!
Pitkän pohdinnan jälkeen päädyttiin Kiinalaiseen ravintolaan syömään ja se oli kyllä hyvä valinta! :p Välillä on ihana saada vaihtelua Amarillolle yms. Syötiin masut täyteen ja päätettiin käydä Amarillossa kuitenkin vielä yksillä. Pienten (ja nyt hauskojen) vastoinkäymisten jälkeen saatiin juomat jotka ihan kaikessa rauhassa nautittiin ja höpöteltiin! Kun juomat oli hörpitty käytiin vaihtamassa vähän lämpimämpää päälle ja lähdettiin ottaa vielä parit kuvat.
Neule / h&m (uusi), Farkut / dr.denim, Ballerinat / h&m

Hirveesti ei ehditty kuvailemaan, mutta muutamat kuvat saatiin kuitenkin otettua! Viimesestä kuvasta teinkin uuden bannerin, mitäs mieltä ootte? :) Oli ihanaa olla taas Joensuussa, kiitos Roosa yöpaikasta ja seurasta 

Tänään suunnitelmissa olis mennä istumaan iltaa muutamien luokkalaisten kanssa ja huomenna starttaa vihdoin miun ja Elisan kauan odotettu Tallinnan reissu. Postausta tulossa luultavasti vasta sunnuntaina tai alkuviikosta! Viettäkääs mukava viikonloppu 

6 kommenttia:

  1. niiiiiin ihana postaus murunen <3 ihana oli kun kävit!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin ja piti vielä sanoa että tykkään tosta bannerista! :-)

      Poista
    2. Hihii kiva kun tykkäät! <3 tosi ihana oli käydä ja viettää pari päivää siun luona yökyläillen :) <3

      Kiva kuulla! :) mie en taas oikein tiiä mitä mieltä oon :DD ps. Sori unohdin mainita että suurin osa kuvista on siun kameralla ! :D

      Poista
  2. Nami mitä ruokaa! Ja nuo kuvat on niin upeita.:)<3 Niin kauniita ootte molemmat.:)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, itelläkin alko nälkä kurnia kun noita kuvia kattoo :) Kiitos kovasti irene <3 Sie oot myös :)<3

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥