maanantai 26. elokuuta 2013

junat ja naiset ovat luotuja kulkemaan

Wou! Takana mitä mahtavin Tallinnan reissu :) En viiti jokaisesta päivästä alkaa erikseen kirjottelee, kun ne toisti aika paljon samaa kaavaa.. Mutta torstaina siis lähdettiin ja oltiin Tallinnassakin jo tosi hyvissä ajoin, että oli aikaa jo sillon tehdä kaikkea ja sunnuntaina lähdettiin sitten kotimatkalle! Neljän päivän aikana syötiin, juotiin, tanssittiin, parannettiin maailmaa, juoruiltiin, tutustuttiin uusiin ihmisiin, naurettiin niin että vatsalihaksiin sattu, kierreltiin Tallinnaa, shoppailtiin hiukan ja vaikka mitä.. Miulla oli ainakin ihan mielettömän kivaa ja tuo todellakin tuli niin tarpeeseen. Antaa nyt kuvien puhua puolestaan, osa on kamerasta ja osa puhelimesta!
Torstai:
Maksimekko / h&m, Neule / vero moda

Perjantai:
Peplum-toppi / new yorker, Hame / shana

Lauantai:

Sunnuntai: 

Huomaa, että kuvailut kameralla painottu lähinnä vaan torstaihin! Muina päivinä tuli otettua kuvia vaan puhelimella tai sit kameralla otetut ei ollu kovin julkaisukelpoisia.. :-D Mutta eiköhän noista välity meidän reissun fiilistä! 
Tutustuttiin Elisan kanssa siis nuvalla, eli miun entisessä koulussa.. Toisinaan kuitenkin tuntuu, että meidän välit on vaan parantunu koulusta valmistumisen jälkeen, vaikka sen jälkeen meidän välimatka on ollu vähintään reilu 100km! Tuolla reissussakin kuitenkin huomas, miten samanlaisia oikeesti ollaan.. Vaikka muiden silmissä ehkä ollaankin kun yö ja päivä, on meidän jutut silti ihan samanlaisia, meidän elämäntilanne on melko samanlainen ja toisen ei tarvii kun alottaa lause, niin toinen jo tietää mitä on sanomassa. Puhutaankin meistä sielunsiskoina :-) Nähdään Elisan kanssa nykyään tosi harvoin, mutta sekään ei mitenkään vaikuttanu tuohon reissuun. Päinvastoin hiljasia hetkiä ei meillä kyllä kovin montaa ollu.. Kiitos muru vielä ihanasta reissusta, otetaan uusiks joku kerta!!  

5 kommenttia:

  1. Vitsit teillä oli varmasti ihan huippua :)<3 oot ansainnu kyllä tuollaisen pienen irti oton arjesta <3 ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli kyllä tosi onnistunu reissu, mielettömän kiva lopetus tälle kesälle <3 tuo irti otto teki kyllä tosi hyvää :) kiitos ihanuus ihanasta kommentista <3

      Poista
  2. Ihania kuvia.:) Tulee omaa tallinnan reissua ikävä..<3 oot tosi kaunis ja aivan ihana tuo eka yhteis kuva teistä.<3

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia.:) Tulee omaa tallinnan reissua ikävä..<3 oot tosi kaunis ja aivan ihana tuo eka yhteis kuva teistä.<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Irene <3 Hmm voin uskoo, kun miullekin tulee ja reissusta ei oo kun pari päivää.. :) sie oot kaunis <3

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥