lauantai 31. elokuuta 2013

anna mulle kuuraketti, tää maailma ei riitä

Huomenta! Syön tässä aamupalaa ja ajattelin samalla tulla kertomaan teille vähän kuulumisia. Tarkotus on ollu monena iltana tulla postailemaan, mutta sain alkuviikosta riesakseni flunssan ja illat on menny kyllä ihan vaan lepäillessä.. Lisäksi maanantaina alkanu harjottelu on väsyttäny minuu niin paljon, että oon nukkunu joka päivä vähintään tunnin päikkärit! Ja silti unta on riittäny myös yölle :-D Ensimmäinen viikko harjottelua meni kuitenkin hyvin, vaikka miun pää onkin jo nyt aivan täynnä kaikkee uutta tietoa! 


Postauksen kuvat on otettu reilu viikko sitten torstaina, kun olin lähdössä istumaan iltaa tyttöjen kanssa! Kameraan en oo koskenu taas koko viikkoon, joten siks nää kuvat saa nyt kelvata :-) Kuvissa näkyy miun uusia räpsyttimiä, joihin tosiaan oon edelleen ihan rakastunu.. Laittautuminen on taas sen verran helppoa, että miun on ehkä pakko varata aika huoltoon, mikäli vaan on vapaita aikoja..

Miulla on nyt vapaa viikonloppu ja vietän sen täällä Porvoossa! Mitään erityisiä suunitelmia ei oo, mutta se kelpaa miulle just nyt paremmin kun hyvin.. On ihana vaan olla ja tehdä sitä, mikä just sillä hetkellä hyvältä tuntuu! Sellasta ei nimittäin ihan hetkeen ookkaan täällä Porvoossa ollessa ollut!


Jos siivouskärpänen puraisee niin tarkotus olis ainakin vähän siivoilla. Sitten voisinkin alkaa pikkuhiljaa toteuttamaan sitä asuntopostausta! Pari juttua on edelleen vähän rempallaan, mutta koska en yhtään tiiä millon niiden suhteen tapahtuu parannusta niin en ehkä käy odottelemaan siihen. Sen verran pienistä jutuista on kuitenkin kyse!

Ajattelin lähtee käymään keskustassa, mutta miun tuurilla ulkona sataa tietenkin just nyt vettä.. Käyn varmaan odottelemaan josko se kohta loppuis, niin ei tartteis sateessa pyöräillä! Mukavaa lauantaita ihanaiset 

4 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin ♥